Ad Code

Responsive Advertisement

Akıllı Telefondan sonra Akıllı Saat Çılgınlığı

Webbilge
Bildiğiniz üzere akıllı cihazlar hayatımızın merkezine oturmuş konumda. Bununla beraber akıllı cihaz üreticileri yeni eşyaları işlevselleştirerek kullanımımıza sunmaya başladı. Samsung’un Gear serisi ve LG’nin G Watch serisi tanıtımlarından sonra Windows ve ASUS’ta akıllı saat görüntüleri ve bilgileri sızdırdı. ASUS’un piyasaya süreceği akıllı saatin Samsung Gear serisine göre aynı özellikleri vereceği ve Gear serisinden daha ucuz olacağı edinilen bilgiler arasında… 199$’lık Samsung Gear serisinden ve 299$’lık LG G Watch’tan sonra 100-150$ arası fiyatlarla oldukça yankı yaratacağı düşünülen akıllı saatler şimdiden kullanıcıların ilgisini çekmiş durumda… Her ne kadar bazı kesit görüntüler sızmış olsa da ASUS’un çıkarmayı planladığı saatin teknik özellikleri ve tasarımı bilinemiyor. Lakin akıllı saatin AMOLED ekran olacağı konusunda neredeyse herkes hemfikir…
Ülkemizde de büyük yankı uyandıran akıllı saatlerin genel özellikleri;
Azami kalitede fotoğraf ve videolar çekilebilir. Yapılan çekimler sosyal medyada paylaşılabilir.
Saat bilgisinin yanı sıra hava durumu bilgisi ve spor yapan kullanıcılar için adım ölçer özelliği de mevcut durumda.
Akıllı saatinizde bulunan dahili hoparlör sayesinde rahatlıkla telefon görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Akıllı saatler telefonunuzla iletişime geçerek, çağrı, metin mesajı, çevrimiçi internet postası ve uyarılar ile ilgili bilgiler veriyor.
Marka ve modellere göre değişkenlik gösterebilmekle beraber ortalama pil ömürleri 1.5 – 3 gün arasındadır. Bu genel bilgi ise bizlere akıllı saatlerdeki pil ömrünün telefonlara göre fazla olduğunu gösterebilir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar