Ad Code

Responsive Advertisement

Cilt maskesi erkekler içinde yapılabilir

Erkekler İçim Cilt Maskesi Tarifi

 Erkeklerin kullanımına özel cilt bakım maskesi tarifleri. Kadınların cildinden daha kalın ve yağlı olan erkek cildi için birçok maske tarifi bulunmaktadır. Sık tıraş olduğu için erkeklerin cildi daha fazla yıpranı ve yağlanır. Erkek cildine özel maske tariflerinden dilediğinizi kullanabilmeniz mümkün.

Cilt maskesi erkekler içinde yapılabilir

Erkeklere Özel Cilt Temizleyici Bakım Maskesi

Yarım porsiyon taze patlıcan
1 çorba kaşığı kaymak
1 diş sarımsak
2 su bardağı su
Patlıcanları dilimleyin ve 2 bardak suyun içinde kaynamaya bırakın. Kaynamanın sonrasında patlıcanı posasından ayırıp ayrı bir kapta eziniz. Sarımsağı ezip patlıcana ekleyip karıştırın. Son şeklinde de kaymağı içine koyduktan sonda homojen bir karışım elde edinceye kadar karıştırma prosedürünü sürdürünüz. Her zaman canlı bir cilt istiyorsanız bu maskeyi derli toplu olarak her hafta uygulayınız.

Erkeklere Özel Leke Giderici Maske

1 su bardağı buğday
1 yemek kaşığı badem yağı
2 adet yumurta sarısı
2 su bardağı su
Buğdayları suyun içine atın ve ezdirin. Buğday posa haline geldikten sonra diğer malzemeleri de ilave edin. Malzemelerin bütününü karıştırdıktan sonra elde etmiş olduğunuz maskeyi suratınıza sürün. Maske yüzünüzde kuruduktan sonra ovalayarak maskeyi çıkartın. Erkeklere özel olan bu maske tarifini 15 günde 1 yenidenlayabilirsiniz.

Erkeklere Özel Besleyici Bakım Kürü

1 yumurta beyazı
Yarım çay bardağı ayçiçeği yağı
2 çorba kaşığı un
2 bardak bezelye
2 çorba kaşığı üzüm pekmezi
Bezelyeleri ezin. Üzerine diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Bu karışımı suratına sürün. Bir süre sonra cildinizi temizleyin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar