Ad Code

Responsive Advertisement

SAMSUNG S10 BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ

Samsung Galaxy S10 tasarımı sızdırıldı

nihayet vakitlerde gündemi pek çok meşgul eden Galaxy S10 haberlerine bir yenisi henüz eklendi. Bildiğiniz üzere Samsung, geçtiğimiz hafta düzenlemiş olduğu konuşma ile beraber Yepyeni kuşak telefonlarında kullanacağı çentikli ekran tasarımlarını lanse etmişti.
12 tane ekran tasarımın bulunduğu bu patent üzerinde, birbirinden ayrımlı ekran şekilleri bizleri karşılıyor. Bu ekranların bazı kavisli bir yapıya sahipken bazı modellerde ise yalnızca köşelerin yuvarlatıldığını görüyoruz.


Samsung s10 bilinmeyen özellikleri

Yukarıdaki galeride de görebileceğiniz üzere, S10 ve S10 Plus’ın büyük olasılıkla F ve C modellerinden oluşan bir kombinasyon şeklinde karşımıza çıkacağı Bilhassa belirtiliyor.
Buna göre, Galaxy S10 ekran tasarımı kavisli bir yapıya sahip olacak. Bu ekranın sol üst köşesinde ise, ekranın içine gömülecek bir sinealıcı sensörü bizleri karşılayacak.

Bildiğiniz üzere henüz daha Evvel de paylaşmış olduğumuz haberlerde, uygun ücretli S10 modelinin ekranın başka iki modele kıyasla henüz ayrımlı olacağını belirtmiştik. Raporlardaki profili bir araya getirdiğimizde ise S10 Litemodeli düz bir ekran paneline sahip olduğunu yeniden görmekteyiz. Laf konusu bu ekran tasarımı ise Derhal yukarıda yer Meydan Model Aolacağını da belirtelim.
bütün bunların haricinde ise S10 Plusmodelinde yer alacağı kesinleşen üçlü sinealıcı kurulumunu ve 8 nm Exynos 9820 işlemcisini besleyecek olan bataryanın da boyutu nihayetinde belli oldu. Aktarılan bilgilere göre Samsung’un Yepyeni amiral gemisi 4000 mAh büyüklüğündeki bir bataryadan gücünü alacaktır. Android olarak en yüksek düzeyde güncelleme alacağı tahmin ediliyor.
Kutudan Android 9.0 Pie güncellemesiyle çıkacak olan Samsung’un Yepyeni amiral gemileri,One UI arayüzle de kullanıcılara bambaşka bir akıllı telefon tecrübeyi yaşatacak.
Laf konusu telefonlar 25 Şubat‘ta başlayacak olan MWC 2019 etkinliğinde boy gösterecek. Peki siz, Samsung’un Yepyeni ekran tasarımlarını nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden aktarabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar