Ad Code

Responsive Advertisement

Sıkca Sorulan Sorular..S.S.S.


Soru - Blogumda Gerekli kodu bulamıyorum , Ne yapmalıyım ?

1 - Şablon kısmında Widget Şablonlarını Genişlet kutucuğunu seçin ve öyle arayın...

2 - Bazı temalarda kodlar farklı olabiliyor , <.div class='blog-pager' id='blog-pager'.> olan bir kod sizin blogunuzda <.div style='blog-pager' id='blog-pager.'> olabilir , bu yüzden kodun hepsini değil , bu örnekteki gibi sadece 'blog-pager' id='blog-pager' kodunu arayıp bulun...

Soru - Kodları eklediğim halde eklenti çalışmıyor , Ne Yapmalıyım ?

1 - Eklentileri.blogspot.com sayfamızdaki , tüm eklentiler denenerek yayınlanır , Kodu anlatılan şekilde doğru eklediğinizden emin olun..

2 - Bazı kodlarda facebook , twitter vs. tarzı sayfa adreslerinizi yazmanız yada blog adresinizi yazmanız gerekebilir , Yazmanız gereken yerler kodlar içinde farklı renkte gösterilir , Bu kısımları boş bırakmış yada yanlış yazmış olabilirsiniz..

3 - Gerekirse Eklemek istediğiniz Eklentinin sayfasındaki , yorum panelini kullanabilir ve bize sorabilirsiniz..

Soru - Eklentiler Blogum için bir sorun oluşturur mu ?

1 - Eklediğiniz blogger eklentileri , blogunuz için bir sorun oluşturmaz..

2- Bazı eklentiler , başka sunuculardam JavaScript dosyaları içermektedir , Blogunuza onlarca Javascript dosyası içeren eklenti eklerseniz, blogunuzda azda olsa açılışta bir yavaşlama olabilir..

Soru - Eklediğim eklentiyi kaldırmak istiyorum , Nasıl kaldırırım ?

1 - Bazı eklentiler widget şeklindedir , Yerleşim sekmesinden , eklediğiniz eklentiyi düzenle butonu yardımı ile kaldırabilirsiniz..

2 - Eklediğiniz eklenti , css kodları içeriyor ve şablon yardımı ile eklediyseniz, eklentiyi eklerken kullandığınız yolların tam tersini yaparak eklentiyi kaldırabilirsiniz..

Benzer sorularınız için bu sayfadaki yorum panelini yada eklemek istediğiniz eklentinin sayfasında bulunan yorum panelini kulanabilirsiniz..


Yorum Gönder

0 Yorumlar