Ad Code

Responsive Advertisement

Blogger Chrome Eklentileri


Bu yazımızda , işinize yarayabilecek bir kaç adet chrome eklentisinden bahsedeceğiz..

Sadece blogger kullanıcıları için değil , webmaster olan herkesin işine yarayabilecek eklentilere değineceğiz..

RSS Feed Reader


RSS Feed Reader Chrome eklentisi ile , sevdiğiniz yada sürekli takip ettiğiniz blog/siteleri, chrome tarayıcınıza ekleyebilir , eklediğiniz blog/site yeni bir içerik girdiğinde , eklenti size bildirim yaparak uyarır , kısacası RSS Feed Reader eklentisi ile yeni konulardan hemen haberdar olabilirsiniz..


Awesome Screenshot



Awesome Screenshot eklentisi ile , blogger blogunuzda rahatlıkla ekran görüntüsü alabilir isterseniz bu ekran görüntüsü üzerinde değişiklikler yaparak kaydedebilirsiniz..


SEO Status Pagerank/Alexa


SEO Status Pagerank/Alexa Eklentisi ile , blogger blogunuzun alexa sıralamasını ve pagerank değerini görebilirsiniz..Kısacası bu eklentimiz o an ekranda bulunan site/blogun alexa ve pagerank değerini gösterir , oldukça kullanışlı olan SEO Status Pagerank/Alexa chrome eklentisini tavsiye ediyoruz.




Bir başka yazımızda , diğer eklentilerdende bahsedeceğiz , sizinde bildiğiniz eklentiler varsa bizimle paylaşabilirsiniz..


<<< Bu Yazı için Arama Sonuçları  >>> 

Blogger Chrome Eklentileri , Blogger Chrome Widgets ,Chrome eklenti , chrome , chrome blogger , blogger için chrome eklentileri


Yorum Gönder

0 Yorumlar