Ad Code

Responsive Advertisement

Genç Kızın Feci Sonu

İzmir'de şofben zehirlenmesi yaşandı. İki kız kardeşten biri öldü, diğeri tedavi altına alındı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Lort ailesinin küçük kızı Ceren Lort (13) banyodan çıkarken baygınlık geçirdiği için hastaneye kaldırıldı. Anne, baba ve evin küçük kızı hastanedeyken bu kez evin büyük kızı Yaren Lort (15) duş almak için banyoya girdi. Aramalarına rağmen kızlarına ulaşamayan aile, Yaren Lort'u banyoda baygın halde buldu. Şofbenden sızan gazdan zehirlendiği belirlenen Yaren Lort (15), hastanedeki tüm müdahalelere kurtarılamadı. 

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Zübeyde Hanım Mahallesi, Afet Evleri, 7563/17 Sokak 8 numarada meydana geldi. Muharrem Lort (63) ile eşi Ayşe Lort'un küçük kızları Ceren Lort (13), duş almak için banyoya girdi. Ceren Lort, banyodan çıkarken baygınlık geçirdi. Bunun üzerine baba Muharrem ve anne Ayşe Lort, küçük kızları Ceren'i alarak hemen Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

ABLASI DA BANYOYA GİRDİ 

Bu sırada evin büyük kızı olan Anadolu Lisesi 1. Sınıf öğrencisi Yaren Lort (15), anne ve babası kız kardeşini hastaneye götürdüğü sırada duş almak için banyoya girdi. Hastanede bulunan baba Muharrem ve anne Ayşe Lort, evde bulunan büyük kızları Yaren'i aramalarına rağmen cevap alamayınca hemen eve koştu. Lort ailesi, evin banyosunda büyük kızları Yaren'i baygın halde buldu. Hemen Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yaren Lort, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaren Lort'un ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. 

Genç kızın kuzeni Gökhan Yüzügüzel, Ceren Lort'u banyodan çıkarken baygınlık geçirdiği için hastaneye götüren ailesinin, büyük kızlarından haberalamadığını belirterek, "Apar topar eve döndüklerinde kuzenim Yaren'i banyoda baygın buldular. Hastaneye kaldırıldı ama malesef kurtaramadılar. Çok üzgünüz" dedi. 

Genç kızın Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından Kemalpaşa ilçesi Yukarı Kızılca köyünde toprağa verileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürerken, banyoda baygınlık geçirdiği için hastaneye kaldırılan Ceren Lort'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.






Yorum Gönder

0 Yorumlar