Ad Code

Responsive Advertisement

Otobüs Durağında Şok İntihar Girişimi

İstanbul'un Şişli ilçesinde 17 yaşındaki bir kız, otobüs durağında çok sayıda insanın gözü önünde kendini vurdu.




İstanbul'un Şişli ilçesinde 17 yaşındaki bir kız, otobüs durağında çok sayıda insanın gözü önünde kendini vurdu. Genç kızın sevgilisi tarafından terk edildiği için intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi. 

Olay, Mecidiyeköy'deki otobüs duraklarında saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 17 yaşındaki M.A. adlı kız, sevgilisi ile görüşmek için sözleştiği durakta, çantasında taşıdığı ruhsatsız silahla karnına tek el ateş etti. Otobüs duraklarında vatandaşların gözleri önünde meydana gelen olayda, karnından girip sırtından çıkan kurşunla kanlar içinde yere yığılan M.A. ağır şekilde yaralandı. Kızın ismi açıklanmayan ve polis olduğu öne sürülen sevgilisi ise şoka girdi. 

O sırada çalıştığı hastaneden evine dönmek için yola çıkan ve durakta otobüse binen Sinem Bulut isimli hemşire, otobüsten inerek yaralı kıza müdahale etti. M.A.'yı yaşama döndürmek için mücadele eden hemşire Bulut, bir yandan kurşunun çıktığı sırtına tampon yaparken, diğer yandan da genç kızın uyanık kalması için sürekli uyarıda bulundu. Bu sırada görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından M.A.'yı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 17 yaşındaki kız, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı belirtildi. 

Genç kızın, sevgilisinden 1 hafta önce ayrıldığı, terk edilmeyi hazmedemediği için intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kızın sevgilisi olduğu iddia edilen şahıs sorgulamak için emniyete götürüldü.

Yorum Gönder

0 Yorumlar