Ad Code

Responsive Advertisement

Do follow nedir no follow nedir arasındaki fark

Do follow nedir no follow nedir arasındaki fark
Do follow nedir no follow nedir arasındaki fark
  İnternette en çok kafaları meşkul eden şeylerden biriside dofollow ile nofollow arasındaki farklar nelerdir. Şimdi bunları konuşacağız
rel="nofollow" nedir?.
No follow takip yok, talip etme gibi anlamlara gelmektedir. Siteye gelen arama motoru botlarına sen bu linki takip etme ben kefil değilim demek.  bu site inmidir cin midir bilmiyorum.
Dofollow nedir?
Dofollow ise herkezin arayıpta bulamadığı birşeydir. oda demek oluyor ki dofollow site bulduğumuzda kaçırmayacağız. Peki neden? Dofollow veren bir site arama motorları botlarına şöyle diyor. ben bu siteye kefilim git bu sitede dolaş onun sitesinide indexle. Kısaca basit bir anlatımla bu şekilde anlatabiliriz . Şidi ikisinin arasındaki farkı öğrendik. Peki bundan sonra ne yapoacağız nasıl yöntemler kullancağız.
  -dofollow site gördükmü tepesine çökeceğiz bol bol link vereceğiz :)
- kendi sitemizde sürekli dofollow link verirsek sitemize gelen botlar o linkleri görüp sen kefil olduğun için hemen siteden çıkıp vermiş olduğunuz siteye yönelecektir. Bu yüzden çok çok fazla dışarıya bağlantı vermemeye çalışacağız. Aksi taktirde sitemizin indexlenmesi yavaşlar.




Yorum Gönder

0 Yorumlar