Ad Code

Responsive Advertisement

Kapatılan Facebook Hesabı Nasıl Geri Alınır Açılır?

Facebook kişisel mahremiyet alanlarımızdan birisi. Ancak bu Face’de dilediğimizi yapabiliriz demek değil. Bazı durumlarda Facebook hesapları bloke edebiliyor. Facebook hesabım kapandı ne yapabilirim diye yakınan birçok yorum ve mesaj görüyoruz. Facebook hesabı kapatılan üyelerin durumu genellikle yanlış kullanımdan kaynaklanıyor. Büyük olasılık ile şikayet edilmişsinizdir. Ancak kapatılan Face hesabı nasıl açılır bununda çeşitli yöntemleri yok değil. Facebook hesabı nasıl açılır? Şikayet üzerine kapatılan Facebook hesabı nasıl açılır 2012 yılında birçok böyle yorum görüyoruz. Kapatılan hesap resimleri nasıl alınır diyen hesaptan geçmiş fotoğraflarını kurtarmaya çalışan bazı üyelerde var. Facebook ta kapatılmış hesabı nasıl açabilirim sorusuna bir çözüm olabilecek bir anlatım yazmaya bu nedenle karar verdik. Birlikte kapatılan Facebook hesapları nasıl geri alınır öğrenelim.

Kapanan Facebook Hesabı Nasıl Geri Açılır?
Kapatılan Facebook Hesabını açtırmak aslında o kadar da zor bir işlem değildir. Sitenin kapatılan Facebook hesaplarını açmak için çeşitli yönergeleri bulunuyor. Facebook kapanan hesaplar hakkındaki yönergesinde adımları doğru takip etmeniz durumunda hesabınıza büyük olasılık ile kavuşursunuz. Facebook’ta bulunan hesabınıza giriş yaptığınız zaman karşınıza ”Your account has been disabled by an administrator. If you have any questions or concerns, you can visit our FAQ page here.” diye bir ileti alırsanız hesabınız kapatılmış demektir.

Bu uyarıda özetle hesabınızın Facebook yönetimi tarafından kapatıldığını, eğer bir sorununuz veya sorunuz varsa yardım sayfasını ziyaret edebileceğinizi söylemektedir. Kapatılan Facebook hesabınızı tekrardan aktif edebilmek için disabled@Facebook.com mail adresine bir mail yazmanız yeterlidir.
Mailinizde neler yazması gerektiğine gelirsek, biraz özür diler tonda yazmanızda fayda vardır. Çünkü Facebook hesabınız büyük olasılık ile sizin hatanızdan kapatılmıştır. Büyük olasılıkla mailinize karşılık olarak size cevap verilir. Size verilen cevap ne olursa olsun tekrardan cevap yazın ve hesabınızın kapatılmasına gerekçe olan durumun tekrarlanmayacağını açık bir dille belirtin.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. Merhabalar öncelikle açıklamalarınızdan dolayı tesekkür ederim. Kapanan bir hesabım olmasına rağmen defalarca kimlik yolladım ve hala açılmadı. Acaba bu sorun bir tarayıcı uzerınden farklı hesaplara giriş çıkıs yaptıgımız dan mı kaynaklanıyor?

    YanıtlaSil

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)