Ad Code

Responsive Advertisement

Windows Phone’a Vine Geliyor

Windows Phone için mobil uygulamasını güncelleyen Twitter‘ın yayınladığı blog yazısında yer alan bir görsel Vine’ın sonunda Windows Phone’a geleceğini gösteriyor.

Bilindiği gibi Windows Phone kullanıcılarının en fazla şikayet ettiği konulardan biri popüler uygulamalara ulaşamamaları. Yılan hikayesine dönen ve bir türlü yayınlanamayan resmi Instagram uygulaması gibi Vine da bir türlü Windows işletim sistemli telefonlardaki yerini alamadı. Ancak Twitter’ın paylaştığı görsel bu durumun yakında değişeceğini işaret ediyor.

Tweet’leri kilit ekranında gösterme özelliği ve daha fazla dil desteği kazanan Twitter Windows Phone uygulamasının detaylarının verildiği blog yazısında yer alan ekran görüntüsü resmi Vine uygulamasını bir Windows Phone ekranı üzerinde gösteriyor. Twitter’ın bunu bilerek mi, yoksa kazara mı paylaştığı bilinmese de bu durumun farkedilmesinin ardından görseli yazısından çıkardığı da dikkat çekiyor.

Windows Phone’a Vine Geliyor
Ancak bu görsel Vine’ın Windows Phone için yolda olduğunu anlamak için yeterli. Hatta bazı yerel Windows Phone uygulama mağazası sayfalarında hala bu görseli görmek mümkün. Diğer bir deyişle resmi olarak açıklanmasa da Vine’ın Windows Phone’a gelişi artık çok yakın.

Twitter’ın sahip olduğu video paylaşım uygulaması Vine için bunu “teaser” olarak yayınlamış olma ihtimali de çok büyük. Instagram hala Windows Phone için uzak bir ihtimal olarak gözükse de Windows Phone kullanıcıları ilk olarak Vine’a kavuşacaklar gibi duruyor. Böylece Vine Windows Phone kullanıcılarını ilk olarak mevcut kullanıcıları arasına katarak Instagram ile arasındaki rekabette avantajlı duruma geçecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar