Ad Code

Responsive Advertisement

Tumblr Nedir - Nasıl Kullanılır

Tumblr diğer blog sitelerine oranla kullanımı ve kişiselleştirmesi çok daha basit olan bir blogdur.Kullanıcılar istedikleri isimle ( tabii alınmamışsa ) bir blog açabilirler. Örneğin ; webdeyakala.tumblr.com. Aşağıdaki sorular dışında sormak istediğiniz,merak ettiğiniz konu varsa yorum olarak atabilirsiniz.

Peki Tumblr ücretli mi?
Tumblr’da özel temalar  hariç ücretlilik söz konusu değildir.Tumblr’ın Facebook gibi herkesin kullanmasını istemeyen kişiler,Tumblr’ın ücretli olduğunu söyleyip sadece kendilerinin olmasını istiyorlar.Yani Tumblr sitesine tamamen ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Nasıl üye olurum?
Üyeliği de kullanımı kadar basit olan Tumblr’da yapmanız gereken şey anasayfaya girip oradaki formu doldurduktan sonra ‘’Kaydol ve Göndermeye Başla’’ diyorsunuz.Yaşınızı girip,hizmet şartlarını okuduğunuzu belirtiyorsunuz.Sonrasında artık sizde üyesiniz.

Blogumu nasıl düzenleyebilirim?
Blogunuzu ; www.tumblr.com/customize adresinden düzenleyebilirsiniz. Burada yeni tema seçip temanızı istediğiniz görünüme bürüyebilirsiniz. Özel temalar ücretli ama diğer ücretsiz sunulan temaları kullanabilirsiniz.

Nasıl yeni bir yazı,video,fotoğraf göndereceğim?
http://www.tumblr.com/dashboard bu adresten istediğiniz yazı,video ve fotoğrafı gönderebilirsiniz.

Tumblr’ımı nasıl silebilirim?
http://www.tumblr.com/account/delete bu adresten hesabınızı,herşeyinizi silebilirsiniz.Hesabınızı silmeden önce iyi düşünün.

Yorum Gönder

0 Yorumlar