Ad Code

Responsive Advertisement

Facebook’ta İsim Değiştirme Sınırı Kaldırmak

Facebook, isim, değiştir, nasıl değiştirilir, program, indir, değişmiyor, nasıl, yapılır
Facebook’ta sınırlı sayıda isim değiştirebiliyorsunuz. Siz değiştirdikçe bir süre sonra bu hakkınız elinizden alınıyor. Öyle bir şey oluyor ki tam da saçma bir isim yapıyorsunuz orada kalıyor. Facebook da “Ad değiştirme isteğin otomatik onay sistemimiz tarafından reddedildi.” sinyalini veriyor. Yani artık isim değiştirmenize izin verilmiyor. Peki, ne yapacaksınız? 



Facebook’ta isim değiştirme sınırından kurtulmak için aşağıda anlatacağım yolu takip edin. 

İlk olarak bu bağlantıya tıklayın. 

Karşınıza gelen sayfada adınız yazan yere gerçek adınızı yazın. Soy isminiz yazan yere de gerçek soy isminizi yazın. Çünkü kimliğinizin ya da ehliyetinizin fotoğrafını çektikten sonra Facebook’a göndereceksiniz. O da oradaki ismin doğruluğuna göre isim değiştirme isteğinizi kabule edecek. 


İsteğiniz en fazla 1 hafta içinde sonuçlanır.
Bu değişikliği yaparken iyi düşünmeniz gerekir aksi takdirde bir daha bu şansı bulamazsınız.
Değişikliğin nedeni kısmına düzgün cümleler yazın. Dalga geçer gibi cümleler kurmayın. Çünkü Facebook ciddiye alınmadığını anlarsa isim değiştirme isteğinizi reddeder. Değişikliğin nedeni kısmına şunu yazabilirsiniz. 

“İsmimi daha önce Facebook kurallarına uygun olarak girmemiştim. Şu anda Facebook kuralarına uygun olarak girmek ve bir daha değişmemek üzere düzenlenmesini rica ediyorum.” 

Bunu yaptıktan sonra kimliğinizin ya da ehliyetinizin fotoğrafını çekerek Facebook’a gönderin. İsteğiniz büyük ihtimalle olumlu sonuçlanacak. Hemen isminiz değişmez. En az 2 gün beklemelisiniz. 

Uyarı: Ad soy ad kısmına yazdığınız ad soy ad ile kimlikteki ad soy ad aynı olmalıdır. Yoksa kabul edilmez.

Yorum Gönder

0 Yorumlar