Ad Code

Responsive Advertisement

Kisisel Blog Nasıl Açilir

 Kisisel Blog Nasıl Açılir
İstatistiklere göz atacak olursak eğer her gün sayısız bloğun yayın hayatına başladığını görebilmek mümkün. Bu sayısız bloglardan ise sadece gerçekten iyi düşünülmüş ve tasarlanmış olanlarının belli başarılar elde ettiğini söyleyebiliriz.  Eğer sizde bir kişisel blog açmayı düşünüyorsanız, bu nedenle öncelikle kişisel bloğunuzu nasıl açacağınız hakkında biraz teorik cevaba ulaşmış olmalısınız. Öncelikle kişisel bloğun mantığını kavrayın. Kişisel bloglarınız sadece kendinizin kişiseli hakkında yazıldığında büyük ihtimalle başarıya ulaşmayacaktır. Tabi bu şekilde de başarıya ulaşan küçük bir grubun varlığını görmezlikten gelemeyiz.

Öncelikle bir kişisel blog açmak için hedeflerinizi belirlemeniz ve tam olarak alanınızı seçmeniz gerekiyor.
Eğer alanınızı yeteri kadar iyi araştırıp bu konuda gerçekten iyi yazılar verebileceğinize de emin olduysanız şimdi bloğunuz için hangi sistemi seçmeye karar vermeniz gerekiyor. Kişisel blogların büyük bir çoğunluğu artık günümüzde Blogger altyapısını kullanıyor. Çünkü blogger ile çok fazla uğraş gerekmeden basit bir şekilde kişisel bloğunuzu hazırlayabilir, düzenleyebilir ve kısa süre içerisinde takipçi edinmeye başlayabilirsiniz.

Elbette isterseniz Wordpress gibi diğer sistemleri de deneyebilirsiniz. Bu kararı vermek için bence en iyi yöntem sizin ziyaret ettiğiniz kişisel bloglardır. Hangi takip ettiğiniz kişisel bloglar başarıya ulaşmış ve bu bloglar hangi sistemleri kullanıyorlar? Bu soruların cevabına ulaştığınızda ise kendi kişisel ihtiyaç ve beklentilerinizi düşünün. Hangi bloglama servisi size daha iyisini sunuyorsa o bloglama servisini seçin ve hemen bloğunuzu oluşturmaya başlayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar