Ad Code

Responsive Advertisement

Sosyal Medya Hesap Silme Nasıl Yapılır?


İnternet bir çok konuda hayatımızı kolaylaştırıp, günlük yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olurken, bazı zamanlarda kurtulmak isteyeceğimiz kadar bir hal alabiliyorlar. Bu gibi durumlarda insanlarSosyal Medya Hesap Silme uğraşı içerisine giriyorlar.

Sosyal Ağ siteleri sanki bir kez üye olan kullanıcılarını, ''bir üye olan bir daha kurtulamaz'' gibi anlayışı benimşemişçesine üyelik silme, hesap silme gibi işlemleri diplere köşelere koyalarak, bu gibi işlemleri zorlaştırmayı amaçlamaktadır.

İşte bu ve buna benzer durumlarda internetin ve farklı web girişimlerinin imdadımıza yetiştiğini kabul edelim.

Eğer Sosyal Medyada bulunan hesaplarınızı silmek veya bir kaç tanesinde hesap silme işlemi yapmak istiyorsanız Hesap Silme isimli internet sitesi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Facebook Hesap Silme bölümüne girdiğinizde, 1 milyara yakın kullanıcısı bulunan Facebook'ta ki hesabınızı tamamen nasıl silebileceğinizi gösteren açıklayıcı,eğitici ve öğretici bir makale ile karşılaşırsınız, hatta o kadar teferruatlı anlatılmıştır ki, mobil cihazlardan bile Facebook Hesabı Silmebaşlığı adı altında mobilden de bu işlemin nasıl yapılacağı anlatılmıştır.

Görsellerle süslenen yazılar daha açıklayıcı olmak ve kullanıcılarına faydalar sağlamak için zenginleştirilmiştir.

Twitter, Facebook kadar kullanıcı sayısına sahip olmasa da, dünyanın en büyük web sitelerinden bir tanesidir ve Twitter Hesap Silme işlemi ile Twitter'daki hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Sileceğimiz hesap için, nasıl silinir, mobilden nasıl silinir, bilmeniz gerekenler, gibi kısımlara bölünmüş olan makaleler, Twitter hesabı silmek isteyenlere ziyadesiyle yardımcı olmaktadır.

İnstagram, Facebook ve Twitter ile mukayese edildiğinde kullanıcı sayısı biraz daha azdır ama 300 milyonu aşan kullanıcı sayısı ile ve her geçen gün yeni özellik eklemesi ile büyümeye devam ediyor. İntagram'da da bazen açtığımız bir hesabı silme ihtiyacı duyuyor ve Google vasıtasıyla İnstagram Hesap Silme, İnstagram'da hesap nasıl silinir gibi aramalar yaparak bu sorunu çözmeye çalışıyoruz.

İnternette bu konu üzerine bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz ancak tavsiyem, İnstagram Hesap Silmekonusunda tamamen bu konu üzerine yoğunlaşmış ve kullanıcılarını bu konudan başka hiç bir konuda meşgul etmeyen siteleri tercih etmenizdir.

Sosyal Medyada hesap açmadan önce bir kez daha düşünmenin ne kadar önemli olduğunu Hesap Silme işlemlerine giriştiğiniz zaman daha iyi anlayacaksınız.

Yorum Gönder

0 Yorumlar