Ad Code

Responsive Advertisement

Wix Sitenizde Yeni Yazı Sayfası-Posts Oluşturma


Wix, üzerinde yeni geliştirilen sezgisel editör aracını kullanarak yeni yazılar “Posts” nasıl açılır? Wix site geliştiricileri yakın zamanda sezgisel editör özellikleri, kullanım, tanım ve açıklamaları ile ilgili bilgileri bir ileti mesajı ile bildirmişti. Wix Yeni Geliştirilen Editör Özellikleri hakkındaki açıklamaları ilgili bağlantıdan inceleyebilirsiniz. Yeni editöre eklenen bir çok servis araçları ile web sitenizi ciddi çarpıcı hale getirebileceksiniz.

Yeni Editör, herkes için süper sezgisel ve kolay özellikler içermekte. Web site tasarımı için artık profesyonel olmanız gerekmiyor. Yeni editöre eklenen araçlar sizin için hiçbir kod eklemeden düşüncelerinizi gerçekleştiriyor. Bu makalede Wix Web Siteniz için Yeni yazılarınızı hangi aracı kullanarak oluşturmanız gerektiği ile ilgili bilgileri okuyacaksınız.

Yazı editör Aracı Nerede Bulunur?

1. Wix sitenize giriş yapın ve ücretsiz web sitenizi açın.

2. Sol kısımda bulunan (B) Bloğum ismine tıklayın.

3. Açılan pencerede karşınıza ilk seçenek olan, Blog yöneticisi seçili olarak gelecektir.


(B) Blogum, Blog Yöneticisi Penceresinin Görünümü

4. Sağ taraftaki pencere altında bulunan, “Yeni Blog Mesaj Ekle” ismine tıklayın.

5. Yeni yazınızı oluşturacağınız yazı editör penceresi karşınıza gelecektir. Her yeni yazı oluşturmayı düşündüğünüzde yukarıda anlatılan adımları takip etmeniz gerecektir.

Bir sonraki makale, “Wix Yazı Sayfasını Oluşturma ve Düzenleme” yazı editöründe resim seçme, yazı karakterlerini belirleme, efekler ve diğer konuları göreceğiz.

Anlaşılmayan yerler için yorum yazarak yardım alabileceğinizi unutmayın. Ayrıca Wix Web sitesi hakkındaki diğer yazılara da göz atabilirsiniz.

Ücretsiz Wix Web Sitesi için şimdi Giriş Yap

Yorum Gönder

0 Yorumlar