Ad Code

Responsive Advertisement

Blogger Sadece Blog İçin Değildir

İlk bakışta yayınların yeniden eskiye doğru sıralandığı klasik bir blog sistemi gibi gözüken Blogger’ı yakından tanıyıp işin içerisine girdiğinizde aslında çok farklı amaçlarla kullanabileceğiniz komple bir içeri yönetim sistemi olduğunu görebilirsiniz.

Örneğin Blogger için geliştirilmiş hazır şablonları kullanarak oluşturulmuş oyun sitelerini, video sitelerini, portföy sitelerini, şarkı sözü sitelerini vs. sıkça görüyoruz. Bunlar dışında yaratıcılıklarını kullanarak farklı projeler üreten kişiler de mevcut. Üstelik bu şekilde AdSense ve diğer reklam modelleriyle ciddi gelirler de elde edilebiliyor.

Bunlara güzel bir örnek olarak gösterebileceğimiz iş başvuruları projesini sizlere tanıtmak isterim.

iş başvuruları


Blogger alt yapısı ve ücretsiz bir tema ile oluşturulan bu sitenin tek maliyeti alan adı. Fakat rağbet gören bir alan iş ilanları ve başvuruları ile ilgili bilgilerin verildiği içerikler paylaşılarak akıllıca bir proje geliştirilmiş.

Blogger ile oluşturulan bu sitede çeşitli firmaların personel alımları ile ilgili bilgiler, başvuruların nasıl yapılacağı gibi içerikler mevcut. Böylece hem insanların ihtiyacı olan bilgi sunulmuş, hem de fırsata çevrilerek güzel ve kazançlı bir proje meydana çıkmış.

Üstelik yüzlerce iş ilanı ve bu ilanlara başvuru formunun bulunduğu projenin  Google Play Store’da bir de Android uygulaması var.

Bir fikriniz mi var?

Sizin de blog yazmak dışında çeşitli proj fikirleriniz olabilir. Eğer Blogger platformu üzerinde bu fikrinizi hayata geçirebiliyorsanız yapmanız gereken tek şey iyi bir domain almak. Siteniz Google sunucularında güvenle barındırılacaktır.

Önünüzde size tanıttığım isbasvurulari.net gibi bir site var. Bu siteyi inceleyerek feyz alabilir, fırsatın nasıl kazanca dönüştürülebileceğini görebilir, farklı projeler için nasıl içerikler üretildiğine bakabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar