Ad Code

Responsive Advertisement

Cortana Ses Asistanı Microsoft Xbox’a Geliyor

Microsoft’un çok değer verdiği Ses Asistanı Cortana’nın Xbox uygulamasına geldiğini resmi olarak duyurdu. ”Summer Update” Xbox için yayınlanan güncelleme ile kullanıcılar Cortana’nın diğer özelliklerinden yararlanabilecekler. Microsoft Windows 10, için üzerinde uzun zamandır çalıştığı Cortana’nın Xbox desteği konusunda daha önceleri bildirimlerde bulunmuştu. Ancak bu bildirimler Cortana’nın tüm özelliklerini tamamen yayımlama düşüncesi yerine modüler olarak parça parça Xbox’a entegre edileceği şeklindeydi.
ABD ve Birleşik Krallık’taki Xbox kullanıcıları Cortana’yı bugün yayınlanan güncelleme ile konsollarında kullanabilecekler.
Cortana’nın Xbox yeniliklerine göz attığımızda, Kinect ve headset’inizi yönetebilir, sesli komutla konsolunuzu açıp kapatabilir, oyunlar arasında arama yapabilir ve oyun için arkadaş listenize ulaşabileceksiniz.

Sıkı durun herkesin çok seveceği bu özellik ise, oyun oynarken arka planda müzik dinleyebileceksiniz. Ayrıca, Pandora entegrasyonuyla gelen yeni güncellemeye daha sonra iHeartRadio ve Groove Music de dahil edilecek.

Kaynak ve Görsel: Microsoft

Xbox Yaz Güncelleme Rolling Out Video’su

Yorum Gönder

0 Yorumlar