Ad Code

Responsive Advertisement

Ölü Adamlar Masal Anlatmaz

Ölü Adamlar Masal Anlatmaz




Karayip Korsanları : Ölü Adamlar Masal Anlatmaz

Karayip Korsanları`nı uzun yıllardır izliyoruz ve izlemeye de devam ediyoruz. ama epeydir sesi soluğu çıkmayan kaptan Jack Sparrow tekrardan sahnelere dönme kararı alarak ölü Adamlar Masal Anlatmaz için çalışmalara çoktan başlandı. Filmin ilk frangmanı yayınlandığı bu gibi, gene büyüleyici bir çalışma bizleri bekliyor olacak.

Karayip Korsanları: Ölü Adamlar Masal Anlatmaz

Frangmanı izlemeye başladığınızda gene tipi kayık zombi kılıklıları göreceksiniz. bununla beraber filmde Johny Deep (Jack Sparrow) Wanted ilanı ile her yerde aranıyor. Tahminimizce Jack`in başına güzel bir ödül koyuldu ve tüm fena korsanlar o ödülü alabilmek için Jack`in peşine düşecekler.

Frangmanda gemiye baskın anını görüyoruz ve Kaptan Salazar genç arkadaşımıza elinde Wanted kağıdı ile Jack Sparrow`a mesaj iletmesini istiyor. Ardından bütün tayfa onu bulabilmek için harekete geçiyor. şahsen ben yine güzel bir Karayip Korsanları filmi izleyeceğimizi düşünüyorum. Filmin 2017 Mayıs-Haziran aylarında gösterime girmesi bekleniyor. Yayınlanan frangmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.