Ad Code

Responsive Advertisement

iPhone 8'de Kamera Devrim Olacak!

iPhone 8'de Kamera Devrim Olacak!



iPhone 7 ve Serisiyle birlikte Apple özellikle kamera alanındaki başarısını bir daha gösterdi. Kamera olarak en yakın rakibi Sony'nin bile son ürettiği telefonundaki kameradan çok daha gelişmiş kamerayı iphone 7 serisinde tanıttı. Bir sonraki efsane iphone modellerinde ise daha önce iphone 7 plus'ta kullandığı ois teknolojisi iki kameraya birden vermeyi düşünüyor. iPhone 7 Plus'ta bilindiği üzere iki kamera mevcut ama malesef sadece bir kamerasında ios görüntü sabitleme teknolojisi kullanılıyor.
Apple firmasının teknolojik devrimlerinin tahmincisi analist Ming-Chi Kuo, iPhone 8 modellerinin hepsinde çift kamera teknolojisinin gelişerek eklenceğini belirten Kuo, Özellikle iPhone 8 modeli kamera açısından devrim niteliğindeki bir teknolojiye sahip olacağını söylüyor.

Sanal Gerçekliğe Adım Adım!

Arttırılmış gerçeklik teknolojisi dünya çapında ilgi görmüş ve VR'ların satışı oldukça iyi durumda. Bu durum Apple'ında dikkatini elbette çekmiş ki sanal gerçeklik veya arttırılmış gerçeklik teknolojisini iphone 8 ile daha ileri götüreceği tahmin ediliyor. Bu özellikler iphone sevenlerini heyecanladırıyordur mutlaka ama android kullananlarda bu özellikler için ios'a geçiş yapabileceği kanaatindeyiz.
Akıllı telefon sektörünü domine eden apple yeni telefonu iphone 8 için birkaç modelin çıkabileceği dedikodusu günden güne kanıtlabilir hale gelmektedir. 5.1 ve 5.2 İnç ekranlı modellerin yanı sıra, 5.5inç ve 4,7inç modelleride iphone 8 kapsamında olabileceğini açıklayan Kuo, Ekran teknolojisi olacak ise LCD panellerin kullanılacağını açıkladı. Bu özelliklerin sadece iphone sevenler değil tüm dünya tarafından merakla beklendiğinin altını çizdi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar