Ad Code

Responsive Advertisement

herkes onu bekliyor LG G6!

G6 çıkış tarihi yaklaştıkça telefonun özellikleri ile ilgili dedikodular artmaya başladı gelin hep beraber ileride gerçekleşecek olan LG G6'nın özelliklerini inceleyelim.

LG G6 iris tarayıcıyla gelebilir

LG G6 akıllı telefonun parmak izi okuyucuya göre çok daha ileri düzey güvenlik sağlayan iris tanımlama teknolojisiyle gelebileceği iddia ediliyor. Biyometrik güvenlik anlamında daha güçlü ve tutarlı olan bu teknoloji bir hayli önemli.
LG’nin bu tanımlama için gereken donanımı çalışır halde göstermiş olması da iddiaları güçlendiriyor. Hem kamera sensörü hem de iris sensörünün bir araya getirilmesi ile oluşan modül, maliyet ve alan olarak avantajlara sahip.
Şirket ayrıca LG Pay olarak adlandırılan bir Samsung Pay rakibi için de çalışmalarını sürdürmekte. Öte yandan çalışmaların yön değiştirdiği, fiziksel ve programlanabilir Beyaz Kart yerine, LG tarafından Manyetik Güvenli İletişim (MST) teknolojisinin kullanılacağı söyleniyor. Samsung Pay için kullanılan teknolojiyle oldukça benzer olan MST teknolojisi sayesinde LG Pay, NFC tabanlı terminallerle ve geleneksel kaydırma tabanlı kiosk’lar ile uyumluluk gösterebilecek.
LG G5 hoşlanılmayan bir boyalı alüminyum gövde bulunmaktaydı.metal ceket olurdu cam o kadar dayanıklı olmayabilir, ama biz LG daha iyi bir düzeltme ile bu sorun ortadan kalkabilir..Sonra tekrar, LG ile, sonuçta metal uzaklaşan olmayabilir başka bir kaynaktan olacak G6 iddia "arka oldukça yansıtıcı metal malzeme ile çıkacak."
Ya da ne LG "arkadaşlar" dediği - - değiştirilebilir modüller ile bir modüler tasarımı olup olmayacağını henüz belli değil. Kore'de Elektronik Times'dan Bir rapor göstermektedir modüler yaklaşım LG G6 için atılır.
Başka kaynak da "arkadaş" tasarım telefon su geçirmez hale getirmek için atılır önerdi. Bu kaynak pil çıkarılabilir olacağını belirtiyor, ancak herkes kabul eder.

Yorum Gönder

0 Yorumlar