Ad Code

Responsive Advertisement

LG K10

YENİ STİL DANIŞMANIN

Korkusuz olun ve içgüdülerinize güvenin. Hayatı yaşadığınız kadar net bir şekilde yakalayın ve gerçek sizi ortaya çıkaracak selfie'ler çekin—kendine güvenen ve kararlı. Yaşamaya hazır olduğunuz olağanüstü tarzı ve gücü keşfedin… ve yaşayın. LG K10 LTE avucunuzdayken, yapamayacağınız bir şey yoktur. Durdurulamazsınız.
YENİ STİL DANIŞMANIN

2.5D KAVİSLİ CAM TASARIMI

Fark edin ve fark edilin. Yeni görünümünüz, şık, ışıltılı çakıltaşı tasarımıyla birlikte mükemmellik anlayışıyla oluşturuldu. LG K10 LTE'nin pürüzsüz cam ekranı hoş bir duygu veren konforlu bir tutuş sağlar.

       SELFIE FLASHI

5MP ön kamera ile en iyi selfie etkisi için fotoğraf önizlemesinin arkasında parlayan zemin sayesinde hayatınıza ışıltı katın.

DOKUN & ÇEK

Yaşam bir maceradır—bu hareketliliğin bir anını bile kaçırmayın. Odaklanın ve sadece ekrana dokunarak istediğiniz görüntüyü yakalayın. 13MP autofocus arka kamerayla kristal netliğinde görüntüler çekin.

       1.14 GHz SEKİZ           ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİ

LG K10 LTE'nin 1.14 GHz Sekiz Çekirdekli İşlemcisiyle bütün ihtiyaçlarınızı karşılarsınız. Zahmetsizce çoklu görevleri yerine getirebilmeniz için çekirdek işlemci kapasitesini ve gücü deneyimleyin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar