Ad Code

Responsive Advertisement

Tumblr'den Reklam Geliri Elde Etme

Tumblr'den Reklam Geliri Elde Etme

Tumblr'den Reklam Geliri Elde Etme



Tumblr, yahoo tarafından satın alınmasıyla büyük bir değişim geçirdiğini hepimiz biliyoruz, yakın zamanda da yeniliklere devam eden Tumblr, şimdide blog yazarlarına reklam geliri kazandırmayı düşünüyor,

Tumblr kendi sitesinde paylaştığı gönderiyi sizlerle paylaşmak istiyorum,

Tumblr Reklamları ve Sen


İnternetin heyecan dolu içeriğine Tumblr üzerinden kapı açtığın için Tumblr`da çalışan herkes adına önce teşekkürler! Sana bu hizmeti parasız sunmaya devam edebilmek için Tumblr üstünde - insaflı bir seviyede olmak kaydıyla - reklam göstermeyi (veya "sunmayı") sürdüreceğiz.
Bu olayı nasıl yürüttüğümüze dair birkaç esas bilgiyi buraya ekliyoruz.

Neden reklam alıyoruz

Reklamlar sunucu ve elektrik masrafları yanı sıra Tumblr çalışanlarının maaşını karşılıyor. Gördüğün reklamlar Tumblr ve (varsa) Yahoo üstünden sunduğun bilgilere göre belirleniyor: Arama geçmişin, arkadaşlarının tavsiyeleri, kullandığın uygulamalar, ilgi yerlerin, yaşın, cinsiyetin, bulunduğun konum ve benzeri faktörler. şimdi çok fazla görünmüş olabilmekte fakat endişelenme, bunlar reklam sunan her uygulama yada web sitesinin kullandığı bilgiler. Bu konuya ilişkin ayrıntılı bilgi edinmek istersen Tumblr`ın gizlilik politikasına ve Yahoo`nun gizlilik ve reklam uygulamalarına göz atabilirsin.

Reklamları kim sunuyor?

Yahoo yahut Tumblr reklam ortaklarından birisi.
Reklam ayarlarını nasıl yönetirim
talep alanlarını tanımlamak ve ayarlamak yada ilgi sahalarına göre gönderilen reklamlardan çıkmak istersen buradan, konum girmek için ise lütfen buradan buyur. 
çıkış politikaları konusunda daha ayrıntılı bilgi almak istersen (ingilizce): Network Advertising ınitiative ve Digital Advertising Alliance.
Bu arada bu noktada denemek isteyebileceğin bazı tarayıcı uzantıları da mevcut; ancak bazı uzantılar Tumblr`ın işleyişini bozabiliyor. kullanması istersen, risklerini de göz önünde bulundur.
Tumblr`ındaki reklamları kaldırmak için
Web üzerindeyken:
Tumblr ayarlarına git 
istediğin Tumblr`ına gidip düğmeyi kapat.

Reklamları nasıl kapatırım?

Kıtlık yerine bereket ekonomisi üzerine kurulan, harcama sonrası toplum hem Yahoo hem de Tumblr`ın meslek gücü ve malzemesi sıfır marjinal maliyet seviyesinde tedarik etmesini sağlayacaktır. Bunu bir düşün istersen.
Kendi reklamlarımı nasıl yürütebilirim?
Lütfen buradan reklam ürünlerimiz konusu için bilgi edin ve ardından bir Marka Stratejisi uzmanıyla irtibata geç.
Cevaplanmayan sorularım var 
Cevaplanmayan bir sıkıntı varsa Yahoo ile (ingilizce olarak) irtibata geçebilirsin..





Tumblr, bloğunuz varsa satmayı düşünüyorsanız bu kararınızdan vazgeçmenizi öneririm, aylık 100 tl bile kazanacak olsanız en azından ufak tefek işlerinize yarar, bırakın biriksin :)
Bol kazançlar..



Yorum Gönder

1 Yorumlar

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)