Ad Code

Responsive Advertisement

Prey PC İçin Sistem Gereksinimleri Açıkladı


Bethesda yakın bir zamanda çıkışını yapacak olan Prey için Sen gereksinimlerini açıkladı. Sizlerin de göz atabileceğiniz bu sistem gereksinimlerine göre Prey oynamak için çok az da olsa biraz güçlü bir donanıma sahip olmanız gerekecek Öyle ki oyunun önerilen sistem gereksinimleri GTX 970 4 GB AMD R9 290 4 GB oluyor AMD radeon 7850 2GB GTX 660 2GB süslüyor Gelin bu sistem gereksinimlerini daha detaylı olarak s Sizler ile göz atalım. Asıl soru ise sizin bilgisayarınız acaba bu oyunu kaldırabilecek mi.





Prey PC İçin Sistem Gereksinimleri Açıkladı

Prey Minumum Sistem geresinimleri:
Işlemci:Intel i5 2400 AMD FX 8320
Ekran kartı:GTX 660 2GB AMD radeon 7850 2GB
Hafıza: 8GB

Prey Önerilen Sistem Gereksinimleri:
Işlemci: Intel i7 2600k AMD FX 8350
Ekran kartı:GTX 970 4 GB AMD R9 290 4 GB
Hafıza:16 GB



Oyunun kreatif geliştirici direktörlerinden Raphale Colantonio PC platformları için neler yapacağından bahsetti. Sözlerine göre çok kaba bir çıkış yaşadık. Geliştirme sürecinde tam olarak ne göreceğini tahmin edemiyorsunuz değil mi bildiğiniz gibi Farklı olan konfigürasyonları var şeklinde konuya başlayan kreatif direktör Prey’in PC sürümünde işlerin bu şekilde yürümeyeğikonusuna değindi.




Raphale Colantonio söylediğine göre çıkacak olan PC sürümünü daha kolay olacağını belirtti. Dihonored 2’ geliştirirkenidTech oyun motorları kullanan şirket Şimdi ise farklı bir firma CRYENGINE  ile yoluna devam ediyor bu arama motoru pek çok oyunu piyasaya sürülmüş olan bir motor olduğu sebepten dolayı aksaklık olmayacağını ön görüyorüyoruz şeklinde açıklama yapan kreatif direktör direktör bireyin geliştirirken iki kat daha dikkatli olduklarını ifade ederek sözlerine noktayı koydu.




Yorum Gönder

0 Yorumlar