Ad Code

Responsive Advertisement

Samsung S9 ve S9+ Nasıl Olacak ?

Samsung bilindiği üzere çerçevesiz ekran üzerine yoğunlaşmaya başladı bu yüzden note ve S serisinde büyük devrimlere imza attı. 
Herkesin beklediği Samsung S9 ve S9+ (Plus) ın nasıl olacağı merak konusu olmaya başladı.
 Çerçevesizlikte iddiası bulunan Samsung bu sefer %98 ekran gövde oranı ile piyasaya giriş yapmak istiyor bunu S serisinde denerse küçük sürprizlerle karşılaşabilir çünkü her yeni gelişen teknoloji küçük veya büyükten olsa genelde hatalı ürün çıkartabiliyor.
Genel anlamda özellikleri ise

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9+, bu özelliklere sahip olacak

Samsung Galaxy S9’da 2.960×1.440 piksel çözünürlüklü olan ve 5,8 inç Super AMOLED ekrana sahip olan, Galaxy S9+ ise 6,2 inçlik ekrana yer vereceği düşünülüyor . 6,2 inçlik modelin çözünürlük değerinin 5,8 inçlik modelle aynı olacak şekilde belirtilirken, telefonlar DCI-P3 ve sRGB/Rec.709 destekleri sayesinde geniş renk gösterebilecek. Qualcomm’un en yeni işlemcisi olan Snapdragon 845 islemcisi veya Samsung üretimi olan Exynos 9810 işlemcilerle satışa sunulacak telefonların, önümüzdeki yılın şubat veya mart ayında piyasaya lanse edilmesi beklenmekte piyasaya göre hamleler yapabilir.


Samsung kaybettiği piyasayı tekrar ele almak için büyük ihtimal ekrandan parmak izi okuyucu sensörü yapmayı deneyeceğini tahmin ediyoruz bu bizim varsayımımız olsun diyelim :) ancak piyasaya çok hızlı gelişiyor ayak uyduramayan firmalar batmaya yüz tutuyor burdan tüm markalara başarılar ve teknolojili günler diliyoruz sizlerinde sağlıklı huzurlu ve mutlu olması dileği ile bir sonraki makalede görüşmek üzere esen kalın :)

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)