Ad Code

Responsive Advertisement

TÜRKİYE DE EN ÇOK TARAFTARI OLAN TAKIM HANGİSİ ?

Türkiye de bilindiği üzere binlerce takım var en popüler olanıda fanatiği ile bilinen futbol başta çekiyor , peki futbolda en çok taraftarı olan takım kim ?.. ilk akla gelen takımlar Fenerbahçe , Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor tabi bunlar 4 büyük bunları takip eden ise Bursaspor olarak akla gelmiyor değil..


 Peki efsaneleriyle dolu olan bu takımların hangisi daha popüler hangisi daha çok seviliyor 2017-2018 yılında yapılan araştırmalara göre Galatasaray ın taraftarı ligde en çok taraftarı olan takım olarak kabul ediyor bunu çok az fark ile Fenerbahçe takip ederken 3. Kim acaba düşünülürken Trabzonspor ile Beşiktaş başa baş mücadele ederek devam ediyor..


                             

ANADOLUNUN EN ÇOK TARAFTARI OLAN TAKIMLAR

Anadolu kulüpleri arasında en çok taraftarı olan tabikide Trabzonspor bilindiği üzere Karadeniz in köklü kulubü 4 Büyükler arasında yer alıyor bunu takip eden en büyük kuluü ise tabikide Bursaspor geçtiğimiz senelerde şampiyon olarak 5 büyüklerin temelini atmıştı.



Ülkemizde ne yazık ki İstanbul kulüpleri haricinde şampiyon olacak takım zor gibi gözüküyor gerek hakem hataları gerek futbola yapılan yatırımlar Anadolu kulüplerine şans vermiyor ama bunlar arasında Trabzonspor ve Bursaspor u tebrik ediyoruz.



 










KUPA SAYISI OLARAK İSE ;


GALATASARAY  20
FENERBAHÇE    19
BEŞİKTAŞ            15
TRABZONSPOR   8
BURSASPOR         1

Yorum Gönder

0 Yorumlar