Ad Code

Responsive Advertisement

Android 4.3 geliyor!

Google, bir sonraki Android‘ten yani Android 4.3‘ten bahsedeceği etkinlik için medyaya ve yatırımcılara davetiyelerini dağıtmaya başladı. 24 Temmuz‘da San Francisco, Kaliforniya’da düzenlenecek olan “Sundar Pichai ile kahvaltı” adındaki etkinlik, YouTube’dan da canlı olarak yayınlanacak.

Android 4.3 geliyor!


Google’ın 24 Temmuz’da Android’in takım lideri Sundar Pichai başkanlığında yapacağı mini etkinlikte Yeni Nexus 7 ve beraberinde getireceği Android 4.3’ün tanıtılması bekleniyor. Kısa süre önce yeni nesil Nexus 7’ye dair inceleme videosu ve birçok görsel sızdırılırken, tabletin birçok noktada geliştirildiği bildirilmişti.


Android 4.3 geliyor!


Android 4.3 resmi anlamda ilk olarak Yeni Nexus 7’de yer alacak ve Google, Android.gs sitesinin haberine Android’in yeni sürümünü hemen ertesi gün diğer Nexus cihazlar (Nexus 4, Nexus 10, Galaxy Nexus) için dağıtmaya başlayacak. Yeni API seviyesi, enerji tasarrufu ve daha geniş alanlara bağlanabilirlik sağlayan Bluetooth 4.0 LE, yeni galeri/kamera uygulaması ve bir dizi optimizasyonların Android 4.3’te sunulan yenilikler olması bekleniyor.


Android 4.3 geliyor!


Android’in en güncel versiyonu Nexus cihazlarla birlikte HTC One ve Galaxy S4‘ün Google sürümlerine de sunulacak. Yazılım dağıtımları bizzat üretici şirketler tarafından sağlanırken, Samsung’un bu noktada yaptığı çalışmalar daha önce sızdırılmıştı. Google’ın kaynak kodlarını yayınlaması ile birlikte üreticiler kendi modelleri için Android 4.3 hazırlıklarına başlayacak.



Yorum Gönder

0 Yorumlar