Ad Code

Responsive Advertisement

PES 2014 Çıkış Tarihi !


PES 2014 Çıkış Tarihi !



Oyun dünyasının başarılı yapımcılarından KONAMI, futbol severler için yeniden tasarladığı PES 2014’ün çıkış tarihini kesinleştirdi! PES 2014 24 Eylül’de ilk kez görücüye çıkacak.

PES 2014 Çıkış Tarihi !Merkezi Tokyo’da bulunan ve son dört yıldır futbola yeni bir yaklaşım üzerinde çalışan PES Productions ekibi yeni sistemlerinde Kojima Productions’ın ünlü Fox Engine motorunun kullanıldığını açıkladı. Ekip, Fox Engine motorunu bir futbol oyununun gerektirdiği özellikleri karşılamak üzere daha da gelişmiş hale getirdi.




Altı temel ilke bir araya gelerek futbolcuların topu almaları ve kontrol etmelerinden maçtaki fizikselliğe, maç gününün verdiği hissiyata kadar her şeye etki ederek PES 2014’ün futbol simülasyonları alanında yeni lider olmasını sağlıyor. Artık önemli maçların telaşını, sonucun verdiği mutluluğu veya hezimet duygusunu iliklerinize kadar yaşayacaksınız.

PES 2014 Çıkış Tarihi !


PES 14′te “Heart” yani kalp adı verilen yeni bir sistem olacak. Bu sistem ile birlikte futbolcuların saha içerisinde gelişen duygudeğişimlerini görebileceğiz. Bu duygu değişimleri oyuncuların maç içerisindeki davranışlarını değiştirecek. Stadyumlardaki binlerce kişi oyunda artık büyük bir rol oynayacak.






Yorum Gönder

0 Yorumlar