Ad Code

Responsive Advertisement

Youtube neden kapatıldı

Twitter'dan sonra Youtube'da kapatılıyor mu? Bugün akşam saatlerinde Youtube hakkında flaş bir karar verilmiş. Youtube'a da erişim yasağı getirildi. Peki Youtube neden kapandı. Youtube hakkındaki son gelişmeleri sizlere dakika dakika aktaracağız. Youtube neden kapatıldı (Youtube'a giriş neden yasaklandı)


Twitter'dan sonra Youtube'da kapatılıyor mu? Bugün akşam saatlerinde Youtube hakkında flaş bir karar verilmiş.  Youtube'a da erişim yasağı getirildi. Peki Youtube neden kapandı. Youtube hakkındaki son gelişmeleri sizlere dakika dakika aktaracağız. Youtube neden kapatıldı (Youtube'a giriş neden yasaklandı)

Türkiye twitter yasağını konuşurken, Suriye ilgili tapelerin sızmasının ardından video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi. Alınan karar az önce 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi.
 
Yasaklama kararı, gün içinde operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacak.

Youtube Neden Kapandı


Çok gizli Suriye görüşmesinin sızmasının ardından tapeleri yayınlayan Youtube internet sitesi erişime kapatıldı...
 
Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, video paylaşım sitesi Youtube'u idari kararla engellediğini açıkladı.
 
 
Türkiye twitter yasağını konuşurken, video paylaşım sitesi Youtube hakkında da erişim yasağı getirildi. Alınan karar 3G internet erişimi sağlayan GSM operatörleri ile internet erişim hizmeti veren TTNET ve Superonline gibi ISP şirketlerine tebliğ edildi. Kararın, operatörler ve şirketler tarafından aşama aşama uygulamaya konacağı belirtiliyor.
 
Kararın açıklama bölümünde ayrıca ‘itiraz et’ butonu da yer alıyor. İtiraz butonuna tıklandığında ise “unvan, kimlik bilgileri, iletişim bilgileri ve açıklama” bölümlerinin doldurulması talep ediliyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar