Ad Code

Responsive Advertisement

3D Tasarım ve Baskı Atölyesi

Teknoloji her geçen gün hayatımıza yeniliklerle dahil olmaya devam ediyor. Teknolojiyi takip eden, teknolojik gelişmeleri işlerine yansıtan sektör mensubu firmalar gelişmeye devam ediyor. Teknolojinin kullanılmadığı iş alanı kalmadı gibi bir cümle kursam sanırım yanlış olmaz. Son zamanlarda sıkça duyduğumuz 3D baskı, 3D tasarım hakkında biraz bilgi vereceğim.


3D Tasarım ve Baskı Nedir?
3D bildiğiniz gibi, 3 boyutlu anlamını taşımaktadır. 3 Boyutlu baskı tekniği ile birçok iş yapılabiliyor.
3 Boyutlu baskı yapabilen, 3 boyutlu kalıplar üreten cihazlar ve makineler vardır. Üç boyutlu çok fazla ürünün imalatında kullanılmaya başlandı.

3 Boyutlu Kurabiye Kalıbı, dekor ürünler, minyatür objeler ve daha birçok ürün tasarlanıp 3 boyutlu baskı yapılabiliyor.

Bu konuda bir girişimcilik örneği bir marka tarafından gerçekleştirildi. Minitolia3D markası 3 boyutlu baskı işine farklı bir bakış açısı, yeni bir soluk getirerek dikkat çekti.

3 Boyutlu Kalıplar ve 3 Boyutlu Kesiciler
Ev hanımlarına hitap eden 3 boyutlu kalıplar ve kesiciler ile evde hamur işleri yapmayı daha eğlenceli hale getirebilir. Özellikle küçük çocukları olan ebeveynlerin tercihi olabilir. Çok fazla desen ve çeşide sahip 3 boyutlu kurabiye kalıpları ile çocuğunuza kurabiye hazırlarken zevk alabilir, çocuğunuzda yaptığınız müthiş kurabiyeleri yemekten mutluluk duyabilir.

Sadece kurabiye yaparken mutfakta değil, evde çocuğunuzla oyun oynarken de kullanabilirsiniz. Mesela, 3 boyutlu kesiciler sayesinde oyun hamurlarına 3 boyutlu şekiller verebilirsiniz. Bu sayede çocuğunuz oyun oynarken hayal gücünü güçlendirmiş olur.

4 yaşındaki oğlumuz için biz bir paket sipariş edip, oyun hamurlarıyla oynarken daha çok faydalanabileceğini düşünüyoruz. Yemeyi reddettiği bazı kurabiye çeşitlerini de böylelikle eğlendirerek yiyebileceği kanısındayız.

Sadece aileler değil, herkesin farklı tercihlerine hitap edecek şekilde kullanılabilir. Örneğin,  sevgililer gününü evde sevgilisiyle birlikte geçirmek isteyenler bile düşünebilir. Sevgilinize güzel yemeklerin arkasından ikram edeceğiniz günün anlam ve önemine binaen kalpli pastalar, kurabiyeler yapabilirsiniz.

3 Boyutlu Minyatür Objeler ve 3 Boyutlu Dekoratif Ürünler
3 Boyutlu dekor ürünler ve minyatür objeler sayesinde evinizin görünümünde değişiklikler yapabilirsiniz. Sevdiğiniz renklerde, desenlerde dekor ürünleri ile evinize hoş bir görünüm katabilirsiniz. 3 boyutlu heykeller, objeler, biblolar ve hatta 3 boyutlu yazılar ile odanızı yada odalarınızı süsleyebilirsiniz. Çocuğunuzun odasına eğlenceli süslemeler yapabilirsiniz.

3 boyutlu minyatür objeler de dikkat çekiyor. Her türlü objenin, eşyanın minyatürünü bulmak mümkündür. Minyatür objeler evinizin dekoruna, ofisinizin havasına başka bir ahenk katabilir.

3 Boyutlu kalemlikler ile masanızı, 3 boyutlu mumluklarla odanızı süsleyebilirsiniz.

minitolia3d instagram sayfası da ziyaretlerinizi bekler :)

3 Boyutlu tasarım ve baskı konusunda sizinde paylaşmak istediğiniz fikirleriniz, düşünceleriniz varsa yorum kısmından ileterek içeriğe katkı sağlayabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar