Ad Code

Responsive Advertisement

SEO Hizmetleri Reklam mı?


SEO Hizmetleri mi Reklam mı ? SEO’nun açılımı Arama Motoru Optimizasyonu’dur yani Search Engine Optimization’dur Bu teknik terimi açıklamak gerekirse arama motorları üzerinde herhangi bir siteyi ilk sıraya çıkartmak için kullanılan çalışmaların bütününe verilen isimdir. Bu yazımızda bu konu hakkında uzman olan Seoturuncu firmasından Gökhan beyin firmasından yardım alıyoruz. 

Peki neden internet ?

İnternet 2000 yılından itibaren kelimenin tam anlamıyla patlama etkisi yarattı bu nedenle şirketler erb sitelerini yaptırdılar ardından web siteleri üzerinden reklam yaparak internet üzerindeki genellikle y kuşağını yakalamak istediler bu kuşak ile birlikte internet tam anlamıyla büyüdü ve gelişti şuan 2016 yılındayız internet ABD ve avrupada çok gelişti tv reklamları yerine artık şirketler web üzerinden reklam yapmağı tercih ettiler bu nedenle Türkiyede hala %40’lık kesim eticaret ve seo’nun ne olduğunu bilmiyor. 

SEO ve reklam

SEO’nun en büyük etkisi web sitenize yapılan bir yatırımın olması ne demek bu yatırım? Şöyle anlatmak gerekirse bir ağaçınız va bu ağaçınızı düzenli sulayıp gübresini atıp aynı zaman da ilaçlarınıda yapıyorsanız bu ağaçın büyümemesi için ve size mevve vermemesi için hiçbir sebep yok çünki siz ağaçınızı doğal yollarla büyütüp emek+zaman+para harcamışsınız bu nedenle bu ağaç = sizin web sitenizdir. Eğer reklam ilerlerseniz reklamları kestiğiniz anda trafiğinizin hepsi gider çünki web sitenize gelen tüm ziyaretçi adwırds ve diğer reklam ağlarından gelir eğer yok param var diyorsanız adwords verin ama sorun şu gelişen internet ile artık tüm büyük küçük işletmeler internet piyasasında iş yapmak istiyorlar bu nedenle giren herkez tıklama başı oranları yükseltiyor …Yükselen tbm ile siz daha çok para kaybediyorsunuz belki de aradığınız müşteriyi alırken yüksek reklam ücretleri ile kar/reklam oranında büyük değişikler oluyor…Bu nedenle size önerimiz seo hizmetleri yaptırmanız olacaktır . 
SEO

Firma Önerisi Var Mı?

Haberimizi okuyan herkes bu konuda uzman bir yerden yardım alındığını anlamıştır. Biz de bu haberi oluştururken ülkemizde oldukça yeni olan Seo ile ilgili bu konuda tecrübeli olan Seoturuncu firmasından oldukça yeterli ve doyurucu bilgi aldık. Kendilerinin ifade ettiği üzere 2008 yılından itibaren internet hizmetleri veren konusunda tecrübeli bir firmadırlar. Ayrıca bu firma dünya kaynaklarını oldukça iyi kullanan bir firmadır. Firmanın blog adresini ziyaret ederseniz, neredeyse tüm yazılarının yabancı kaynakları kullanarak oluşturulduğunu görürsünüz.

Tavsiye edilen popüler SEO şirketinin web sitesi:

Seoturuncu.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar