Ad Code

Responsive Advertisement

Alexa Sıralamasını Düşürme Yolları, Alexa Nasıl Düşürülür ?

Alexa internette bulunan tüm sitelerin, blogların, forumların en iyiden en kötüye sıralayan bir sitedir basitçe. Her ne kadar üstünde oynanabilir ve sahte yollarla değiştirilebilir bir sistem olsa da halen önemsenen bir sıralamadır alexa. Alexa sıralaması genel olarak güncellik, ziyaretçi sayısı ve en önemlisi olarak blogunuzun ve sitenizin takipçi sayısına bakarak yapılandırılır. Takipçi derken ise misal aynı bilgisayar ile birden fazla defa sitenizi ziyaret etme gibi. Bu yazımda ise alexa sıralamasında iyi bir yer edinmenizi sağlayacak bir kaç alexa sıralaması düşürme taktikleri paylaşacağım.





1-) Alexa toolbar kullanın ve kullanmayı tavsiye edin. En basit ve en etkili yöntemlerdendir.

2-) Sitenize alexa rank widget ekleyin, alexa widgete tıklayarak alexa sayfanıza birinin gelmesi alexa sıralamasında kesin olmamakla birlikte önemli yer tutuyor denilmekte.

3-) Blogunuzu güncel tutun ve uzun yazmaya özen gösterin, alexa sıralamasında sitede kalma süresi de önemli bir yer tutmaktadır. Sitede kalma süresini arttırmak için benzer yazılar eklentisi gibi eklentiler de kullanabilirsiniz.

4-) Webmaster forumlarında sitenizi veya blogunuzu paylaşabilirsiniz. Webmaster forumundaki kişilerin çoğu alexa toolbar kullandığı için etkili olacaktır.

5-) Alexa hakkında yazılar yazabilirsiniz, daha bu yöntemi denemedim ama şu an deniyorum işte :)

6-) Alexa Grupları; Bir kaç başka site veya blog yazarı ile bir araya gelip belirli günler ile birbirinizin bloglarını veya sitelerini alexa toolbar kullanarak dolaşabilirsiniz. Gayet işe yarayan bir yöntemdir.



Bu yazı da buraya kadarmış, umarım alexa sıralamasında iyi yerlere gelirsiniz. Okuduğunuz için teşekkürler...


Yorum Gönder

0 Yorumlar