Ad Code

Responsive Advertisement

Google’un Yeni Web Fonts Site Görünümü Değişti

Web sitelerinin tema tasarımlarında kullandıkları yazı ailesi Google Web Fonts sitesinin görünümü değişti. Google Web Fonts ailesinin yeni görünümü daha basit bir sadelik ruhu içinde tasarlanmış. Web siteniz veya blog için doğru yazı biçimini Google Web Fonts sitesinin yeni görünümünde inceleyerek bulabilirsiniz. Google Web Fonts sitesine giriş yaparak birçok seçenekler arasında beğendiğiniz bir yazı üzerine tıklayıp herhangi bir metin yazarak deneme yapın. Bugün kullanmasanız bile ilerde kullanmayı düşündüğünüzde Google’un Yeni Web Fonts sitesine buradan giriş yaparak tarayıcınızın sık kullanılanlar simgesine tıklayıp, yeni bir klasör açıp “Google Web Fonts” ismi ile kaydedin.

İpucu : Chrome tarayıcı sık kullanılan simgesinde oluşturacağınız, örneğin : “Web Çantam” isimli bir klasör içine Webmaster ile ilgili tüm web site linklerini kaydederek elinizin altında devamlı ulaşabilir, yer imlerini sıralı olarak düzenleyebilir, istediğiniz zaman bu sıraları sürükleme yöntemi ile değiştirebilir, silebilir veya yeni bir isim verebilirsiniz.
Google Web Fonts’u 100 milyondan fazla web sayfası ve web'de 1 milyardan fazla kişi her gün izlemektedir. Web siteniz için doğru yazı format'ını seçmek kişisel tarzın bir ifadesidir. 
Daha fazla bilgi için, Google Web Fonts Developers Ana sayfasını gezebilir, Rehber geliştirici sayfasını inceleyebilir, Destek sayfasından (SSS) sıkça sorulan sorular sayfasında kişisel sorularınızın cevabını bulabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar