Ad Code

Responsive Advertisement

WordPress 4.6.1 Yeni Sürüme Güncellendi

WordPress, bazı güvenlik açıklarını kapamak için bugün, 07 Eylül 2016 tarih itibari ile WordPress 4.6.0 sürümü güncelleyerek yeni sürüm olan WordPress 4.6.1 Sürüme geçti.
WordPress, bazı güvenlik açıklarını kapamak için bugün, 07 Eylül 2016 tarih itibari ile WordPress 4.6.0 sürümü güncelleyerek yeni sürüm olan WordPress 4.6.1 Sürüme geçti. WordPress Geliştiricilerinin “Developers” üzerinde çalışmalar yaptığı 15 adet açık, çekirdek yapıdan çıkarılarak WordPress’in 4.6.1 Sürüme geçtiğini kullanıcılarını topluca mail göndererek bildirdi. Daha fazla bilgi için dağıtım notlarını inceleyebilirsiniz.

WordPress site kumanda paneli, http://www.siteismi.com/wp-admin/about.php, link yolunu izlediğinizde WordPress hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

WordPress hakkında penceresini açtığınızda aşağıda verilen başlıklar ile karşılaşacaksınız.

  • Akıcı güncellemeler
  • Doğal yazı tipleri
  • Düzenleyici iyileştirmeleri
  • Kaputun altında
Ayrıca aşağıda WordPress 4.6 Pepper Tanımı “Introducing WordPress 4.6 Pepper” başlıklı video anlatımını Türkçe alt yazılı izleyebilirsiniz. Video Türkçe alt yazı ile izlemek için açılan pencerede bardaki “CC” isme tıklayın ve Dil seçiminden “TrTürkçe ismine seçin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar