Ad Code

Responsive Advertisement

Dell Vostro 5000 14 inç ve 3000 15 inç Dizüstü Bilgisayar Özellikleri

Dell Vostro 5000 14 inç ve 3000 15 inç Dizüstü Bilgisayar Özellikleri




Çoğunlukta dizüstü bilgisayarları ile yakından tanıdığımız Dell, Vostro dizüstü serisini duyurdu. Yeni Vostro 5000 ve Vostro 3000 serisi işletme sahipleri ve profesyonel meslek hayatı kullanıcıları için ince tasarımı, modern görünümü ve extra güvenlik uygulamaları ile dikkat çekiyor.

Dell Vostro 5000 ve Vostro 3000 Neler Sunuyor ?

Bu cihazlar oyun için tasarlanmadığına göre oyun severleri bu rehberin dışında tutacağız kıymetli hocalar. işletme sahiplerinin hususi ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak için üretilen Dell Vostro bilgisayarları "küçük işletme malikleri veya çalışanlarının üretkenliği arttırabilmeleri ve rahat çalışabilmeleri" amacı ile üretildiği  belirtiliyor.

Dell Vostro 5000 (14 inç)

Vostro 5000 serisi başlıkta da belirtmiş olduğum üzere 14 inç olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. 18.5 metre kalınlık ve 1.59 kg ağırlığı ile taşınabilirliği kolaylaştırıyor. ilave şekilde satın alanların taleplerine göre FHD ekran özelliğini de seçebiliyorsunuz. Vostro 5000 serisi 14 ve 15 inç şekilde ikiye ayrılıyor. tıpkı zamanda gri, altın ve mavi renkleri bulunan dizüstü bilgisayarın pürüzsüz metal kapağı da dikkat çekiyor.

Teknik özellikler tarafında ise ıntel`in 7.kuşak Core i7 işlemcisi olduğu benzeri, GDDR5 4 GB ekran kartı, 1 TB HDD ve 256 GB SSD`si bulunuyor. Depolama yönünde Dell gerçekten cömert davranmış diyebilirim. aynı sürede 32 GB` a kadar genişletebileceğimiz 16 GB RAM yer almaktadır.

Bu cihazda oyun oynanmaz mı ? nebati ki oynanabilir. fakat Dell bu dizüstü bilgisayarı deneyimli meslek hayatında çalışanlar için geliştirmiş. Siz alırsınız oyun oynarsınız orası ayrı bitkisel ki. Bu teknik özellikler ile de güncel oyunları minimum grafiklerde açabileceğinizi tahmin ediyorum. Zira firmadan test için Dell Vostro 5000 ya da 3000 talebinde bulunacağız. Yapacağımız testlerde daha net anlaşılacaktır.



Güvenlik Unutulmamış

Dell Vostro 5000 serisi dizüstü bilgisayarda isteğe bağlı olarak müşterilerin tek dokunuş ile oturup açmasına izin veriliyor. Bu işlemi Windows Hello özelliğinden faydalanarak parmak izi okuyucusu hallediyor naturel ki.

Ticari tarafta ise TPM 2.0 donanımı yardımıyla şifreleme anahtarı için donanım koruması sağlanıyor. Dell Vostro 5000 için söyleyebileceğim tek olumsuz yan ise DVı girişinin bulunmaması. şuanda cihazda sırf HDMı ve VGA girişleri bulunuyor.

Dell Vostro 3000 (15 inç)

Bu seride ise gene başlıkta gördüğünüz üzere 15 inçlik bir ekran bizleri karşılıyor. Bütçe hakkında biraz daha sınırlı olanaklara sahip olan işletme ve kullanıcılar Dell Vostro 3000 modeline göz atabilirler. yine ince ve hafif yapıya sahip olan aygıt, ıntel Core 7.kuşak i5 işlemci ile geliyor. Depolama tarafında 1 TB HDD ve 256 GB SSD bulunan dizüstü bilgisayarda, 8 GB\`a kadar DDR4 RAM yer alıyor. Son olarak 2 GB harici ekran kartının da bulunduğunun altını çizelim.

gene Dell Vostro 5000 serisinde bulunduğu bu gibi ticari anlamda güvenlik için isteğe bağlı şekilde TPM 2.0 donanımı ve Windows Hello parmak izi okuyucusu dahil edilebiliyor. tıpkı zamanda yine DVı girişi bulunmayan cihazda yalnızca HDMı ve VGA girişleri yer almaktadır.

NOT: Cihazların ülkemiz satış fiyatı konusunda henüz DELL tarafından yapılmış bir izah yok. Fiyatlar güncellendiğinde konuyu da güncelleyeceğiz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar