Ad Code

Responsive Advertisement

İphone 8 çıkarılmayacak mı?



Evet, biliyoruz, iPhone 7 sadece Eylül ayında serbest bırakıldı. Ama bu yılki model sadece iteratif yükseltmeleri sahip olan, birçok Apple hayranları şimdiden iPhone 8 i bekliyor durumda.
2017 onuncu yıl dönümü iPhone ilk tarafından ilan edildi, Steve Jobs Ocak 2007'de 9 ve 29 Haziran'da o yıl sonra serbest bırakıldı.şimdi size iphone 8 hakkında çıkan dedikoduları ve özelliklerinin ne olduğunu anlatacağız...
Bu prototip en az biri olduğu söylenir kavisli OLED ekrana sahip Samsung Galaxy S7 Edge kullanılan benzer çerçevesiz bir ekran ile gelecek.

Yayın tarihi

Apple geleneksel Noel alışveriş sezonunun başlaması için iyi bir zaman Eylül ayının ilk iki hafta içinde en son iPhone, yayımlar.
Şimdiye kadar, şirket geleneklerini bırakmadı. bu da  Apple yeni bir cep telefonu ya da 4 Eylül veya 11 Eylül haftasında açıklayacak anlamına geliyor
Sonra tekrar, özel bir yıldönümü olmak, Apple lansmanı için farklı bir tarih almak için tercih edebilir. ilk iphone 29 haziran'da çıktığı için o tarihte çıkabilir.

Ana Sayfa düğmesini sonuiphone 8 ile ilgili görsel sonucu

bazı söylentiler ise ana sayfa düğmesinin geleceğini büyük ölçüde onaylıyor.
Bu aslında iPhone 7 için söyleniyordu, ama şimdi iPhone 8 ile gelen önemli değişikliklerden biri olacağını daha olası görünüyor.
Denilen bir Çinli web sitesi Fırtına sanal ev tuşu gerçekten sadece düz bir kapasitif yüzey olsa bile, bir Ev düğmesi yanılsama yaratmak için iPhone 7'de kullanılan aynı dokunsal geribildirim motorları olacağını bildiriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar