Ad Code

Responsive Advertisement

Samsung Galaxy S8 nasıl olacak?


en çok beklenen akıllı telefon olan samung galaxy s8 dedikoduları çıkmaya başlamış durumda. S7'ye göre daha gelişmiş özelliklere sahip olan S8,köklü değişikliklere gideceği söylendi. bunlardan biri parlak katlama teknolojisi. gelin hep beraber S8'i inceleyelim.


ÖzelliklerGalaxy S8 Özellikleri
pil4200 mAh
kamera ÖzellikleriOptik görüntü sabitleme, coğrafi etiketleme, yüz tanıma, HDR, otomatik lazer odak
Kamera - Arka30 Megapiksel
Kamera - Ön9.0 Megapiksel
Özelliklerretina göz tarayıcı, kablosuz şarj, hızlı şarj, mini projektör
Bellek64 ve 128 GB dahili hafıza ve çift micro SD kart ile genişletilebilir
İşletim sistemiGüncel Android işletim sistemi 2017
İşlemciSnapdragon Qualcomm okta-çekirdekli 3.2 GHz işlemci
Veri deposu6 GB RAM
Yayın tarihiNisan 2017 - Aşağıda bakın
Fiyat$ 850 USD, 775 Euro - aşağıya bakın
RenklerSiyah, mavi, altın ve beyaz
Ekran görüntüsüBir 4096 x 2160 ekran çözünürlüğü ile 5.2 "4K görüntü
EKRAN
galaxy s8 ile ilgili görsel sonucuSamsung s8 inanılmaz bir kullanıcı arayüzüne sahip 4k ekran için 5.2 inç ekran ve geliştirilmiş gelişmiş ekran çözünürlüğü teknolojisi ile birlikte geliyor. cihaz kullanıcıya full hd bir görüntü sunuyor. ayrıca 4096 x 2160 piksel çözünürlükte keskin ile birlikte geliyor. Samsung s8 Aygıtı inanılmaz bir dokunuş veren harmanlanmış bir ekrana sahip. korunan cihaz Gorilla cam 5, bu nedenle cihaz su geçirmez ve çizilmeye dayanıklı.galaxy s8 kamera ile ilgili görsel sonucu
Kamera:
ilginç özellikleri cihaz en iyi görüntü yakalama kameraya sahip olmasıdır. Bir 30MP fotoğraf makinesini arka uca ve bir çift LED flaş, coğrafi etiketleme gibi, yüz tanıma, gülümseme algılama ve diğer ek özellikler olarak en gelişmiş ve şaşırtıcı özelliklere sahip muhtemelen en iyi kamera kalitesi ile ön görünümü bir 12MP kameraya sahip. görüntü de capturing.The ilginç özelliği Samsung S7 karşılaştırıldığında gelişmiş bir sürümü olan bir çift kamera, var olmasıdır yüksek çözünürlük sunuyor. kamerayı çok geliştirmişler, telefon bu yüzden bile alınabilir.
Depolama:
Samsung s8 64/128 GB ve bellek cihazla sağlanan bir çift harici hafıza kartı yuvası ile dahili depolama kapasitesine sahip olacak, 256GB kadar uzatılabilir genişletilebilir hafıza kartı kullanabilirsiniz.buda kullanıcıya çok büyük olanaklar sağlıyor. ilginç özellikleri akıllı telefonunuzda bir dahili depolama aygıtı çok daha hızlı hale getirir. harici cihazlardan veri aktarma böylece 500mpbs okuma ve yazmaya sahiptir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar