Ad Code

Responsive Advertisement

Xiaomi mi7 nasıl olacak?


Xiaomi-MI7-işlemciler

bu yazımızda çok beklenen xiaomi mi7 nin medyaya yansıyan özelliklerini ele alacağız.
Xiaomi MI7 zarif, daha hızlı ve daha heyecan verici özellikleri ile donatılmış olacak. Xiaomi MI7 2017'nin en iyi telefonu olacak. rakip şirketlere oranla özellikleri daha da önde.
Kaynaklara göre, Xiaomi MI7 pil ömrü son görsel teknolojiler, yükseltilmiş kamera ve güçlü işlemcisi ile uzun,müthiş görseller içinde şarjı çok iyi gidiyor. Şimdi aşağıda detaylı olarak bu özellikleri tartışmak sağlar.
şimdi ayrıntılarını ve özelliklerini paylaşalım.
Ekran boyutu
5.3 İnç
çözüm4096 * 2160 ile 4K
İşlemciQualcomm Snapdragon 820
Veri deposu4 gb
Arka kamera25 MP
Ön kamera8 mp
pil2900 mAh
Yayın tarihiOrta 2017 - Haziran veya Temmuz
 EKRAN
kaynaklara göre xiaomi mi7 kullanıcılara 4K deneyim sunacak. ekran boyutu 5.3 inç olacak. çözünürlüğü ise 2160x4096 olacak.
 İŞLEMCİLER
 MI7 Qualcomm Snapdragon 820 SoC ile donatılmış olacak. Bu inanılmaz işlemci kolayca 2.8 arasında değişen kullanıcıların tecrübe hızı sağlayabilirsiniz - 3.0GHz.
hiçbir telefon bu kadar güçlü işlemciler kullanamıyor. bu yüzden xiaomi işlemcide de bir adım önde.

Xiaomi MI7 Yayın Tarihi, Özellikleri, Özellikler - Fiyat ve Söylentiler

Eğer Xiomi MI7 serisinin özellikleri, özellikler ve çıkış tarihi hakkında bilmek heyecanlı mı? Eh ben piyasada Xiaomi MI7 smartphone sürümü hakkında çok heyecanlıyım samimi olmak gerekirse. hevesle en son amiral gemisi cihazın serbest bırakılması için bekliyor olacak Xiaomi mi serisinin pek çok taraftar vardır.
Ben paylaşıyorum bugün olduğu gibi o zaman bu yazı tam size göre Xiaomi MI7 daha da heyecanlı bu şaşırtıcı parça için yapacağız çıkış tarihi, özellikleri ve nitelikleri. Xiaomi dünyanın üçüncü büyük üreticisi ve insanların smarphone deli gidiyor.
Şimdi Xiaomi MI7 ve set bu makalede ayrıntılı olarak ele alınmıştır özellikleri bir sürü almak için gidiyor yeni parça ile gelip gidiyor beklenmektedir.

Xiaomi MI7 Özellikleri ve Özellikleri

Xiaomi-MI7
Yani burada ben sizin için Xiaomi MI7 bahsediyoruz ve tüm beklenen özellikleri ve bu güzelliğin gözlük ortaya çıkarmak için gidiş başlar.
Xiaomi MI7 zarif, daha hızlı ve daha heyecan verici özellikleri ile donatılmış olacak. Onlar da güvenlikle ilgili daha fazla bu kez çalıştım. Xiaomi MI7 2017 en iyi telefon olacak ve zorlu rekabet rağmen pazar kural gidiyor beklenmektedir.
Kaynaklara göre, Xiaomi MI7 pil ömrü son görsel teknolojiler, yükseltilmiş kamera ve güçlü işlemcisi ile uzun, müthiş görseller için son gidiyor. Şimdi aşağıda detaylı olarak bu özellikleri tartışmak sağlar.
ayrıntılarıyla cihaz özellikleri ve özellikleri içine almak çok önce, ilk başta bunları aşağıda bakmak için en iyi hizmet edecek
Ekran boyutu
5.3 İnç
çözüm4096 * 2160 ile 4K
İşlemciQualcomm Snapdragon 820
Veri deposu4 CİGABAYT
Arka kamera25 MP
Ön kamera8 mp
pil2900 mAh
Yayın tarihiOrta 2017 - Haziran veya Temmuz

ekran

kaynaklar Xiaomi MI7 şık 4K (beklenen) ekran 5.3 inç sahip oluyor iddia ediyor. 4k çözünürlük çözünürlük kesinlikle kullanıcılarına inanılmaz görüntüler verecek x 2160 4096 yaşatmaktır olacak.

İşlemciler

Xiaomi-MI7-işlemciler
Şimdi Xiaomi MI7 işlemciler bahsedelim. MI7 Qualcomm Snapdragon 820 SoC ile donatılmış olacak. Bu inanılmaz işlemci kolayca 2.8 arasında değişen kullanıcıların tecrübe hızı sağlayabilirsiniz - 3.0GHz.
kimse bu yana daha az hızda cep telefonlarını kullanmak ister ve Xiaomi onların telefonda bu kadar güçlü işlemciler kullanmış neden olan icabına almıştır.

Kamera

Şimdi herhangi bir telefon en heyecan verici madde hakkında konuşalım ve bu kamera. Apple ve Samsung en çok beklenen dizi yanı sıra yaptığımız 2017 yılında gelen mükemmel kamera kalitesine sahip olacak. Yani bu durumda, Xiaomi MI7 25MP arka kamera ve 8MP ön kamera sahip oluyor.
Aynı zamanda optik görüntü sabitleme artı, otomatik lazer odak, ve hatta 3D özellikleri de dahil olmak üzere bazı ek özelliklere sahip olacak. 3D emin harika olacak.

dizayn

Şimdi Xiaomi MI7 tasarımı hakkında konuşalım. MI7 Uni gövde tasarımı, cam ön ve arka ve pazarda şaşırtıcı ve inanılmaz telefon yapacak bir Bezeless ekran olacak.

sistem

Şimdi güçlü akıllı telefon yapacak Xiaomi tam iç sistemi hakkında bir şeyler konuşmak sağlar. 3.0 GHz, 4 GB RAM, 25 MP arka ve 8 MP ön kamera, x 2160 4096 ve 2900 mAh pil çözünürlüğe sahip 5.3 "4K ekran - gidiş MI7 Qualcomm Snapdragon 820 ya da 2.8 830 SoC ile donatılmış olması. Bunlar şimdiye kadar sızan bazı sistem ayrıntılar vardır.Xiaomi-MI7-Özellikleri-Yayın-tarih-özellikler

Yorum Gönder

0 Yorumlar