Ad Code

Responsive Advertisement

REPLİK NEDİR ?
Replikler, birçok dizi ve filmin söz diyetlerinden oluşur bu söz diyetlerini rol sahibi olan aktör dile getirir genellikle replikler akıllarda kalıcı sözler şiirler veya kafiye uyumu güzel olan serbest yazılardan oluşur en iyi replik sitesi replikl www.replikler.org dan ulaşabilirsiniz. Googlede en çok aranılan replikler genelde insanlarda iz bırakmış hali hazırda devam etmesede hala insanlar tarafından tekrar tekrar izlenen akıllardan çıkmayan sahneleri olan kesitlerin googlede aratılmasıyla birçok replik yayılmış ve internet ortamında korunak altına alınmıştır.

İnsanlar ve Replik
İnsanların 5 duyu organından görme ve duyma organları iz bırakıcı organlardır, insanlar gördükleri şeyler taklit ettikleri gibi duydukları şeyleri de dillerinden eksik etmezler birçok dizi ve filmden etkilenen insanlarda isteyerek veya istemeyerek hafızalara kazınan yüzlerce ve binlerce replik vardır bunlar yaşantımızda bir çok yerde insanların dilinden karşılayabiliyoruz insanlar birçok şeyi unutsada artık Google gibi büyük bir internet ansiklopedisi bulunmakta istedikleri şeyleri aratıp bulabiliyorlar.

Replikler ve Yaşamımız

Replikler insandan insana yayılan kulağa hoş gelen kelimelerin bir düzen içerisinde cümle oluşturması ile insanların diline yapışmış ve birçok yeni akıma neden olmuştur bu nedenle insanlar farketmeden film ve dizilerden çok etkileniyor ve yaşantımız boyuncada kurtulamıyorlar.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)