Ad Code

Responsive Advertisement

Facebook İletişim Bilgilerini Gizleme




iletişim bilgileriniz varsayılan olarak herkese görünüyor. Bu bilgileri isterseniz gizleyebilirsiniz. Aslında resimlerle anlatım yapacaktım. Erindiğim zamana denk geldi :)
Facebook bu sıralar yeniliklere devam ediyor. Bazılarınızda burda yazanlar yer almıyor olabilir. O kişiler yazının devamındaki 13.09.2011 tarihli eklememe baksınlar lütfen.
Sağ üst kısımdaki Hesap‘a tıklayın. Açılan küçük menüden Gizlilik Ayarlarına girin. Bu kısımda aşağıdaki seçenekler bulunmaktadır:
  • Temel Dizin Bilgileri
  • Facebook’ta Paylaşım
  • Uygulamalar ve İnternet Siteleri
  • Engellenenler Listeleri
  • Nasıl Paylaştığını Kontrol Etme
Biz bunlardan Facebook’ta Paylaşım kısmındaki ayarlara giriyoruz. Burdan dilediğiniz ayarları yapabilirsiniz. Şahsi tavsiyem, e-mail adresinizi yalnızca siz görün. Meraklı arkadaşlarınızdan biri şifrenizi bulmak için denemeler yapar belki. Bunun önüne geçmiş olursunuz :)
< ----- 13.09.2011 tarihli ekleme ----->
Arkadaşlar bazı profiller bir kaç gündür güncellemeye tabi tutuldu. Artık bazı profillerde yukardaki seçenekler görünmüyordur. Niye bazı diyorum ? Çünkü arkadaşımın 5 gün önce değiştiyse, benim bugün değişti. Hala daha değişmeyenler olabilir. Dediğim gibi onlar yukardaki gibi yapsın.
Eğer yukardaki seçenekler yoksa buraya bakınız:
Profilinize girin. Profili Düzenleye tıklayın. Sol taraftan İletişim Bilgileri ayarlarına girin. Burda çeşitli iletişim bilgileriniz yer alıyor. Bilgilerin sağ taraflarında ise küçük siyah bir adam kafası var. Heh işte bu gizlilik ayarı oluyor. Ona tıklıyoruz ve dilediğimiz gibi ayarlıyoruz. Örneğin; ben e-mail adreslerimi sadece ben şeklinde düzenledim. Diğerlerini de arkadaşlarım şeklinde ayarladım.
Ben yeri gösterdim, gerisi size kalmış. :)

Yorum Gönder

2 Yorumlar

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)