Ad Code

Responsive Advertisement

Botoks Nedir?


Botoks, kırışıklıkların giderilmesi için kullanılan bir yöntemdir.Yaşlanma ile birlikte insan vücudunun bazı bölgelerinde deride oluşan kırışıklar botoks yöntemi ile giderilebilmektedir. Yaşlanmakher insanın doğasında olan bir süreçtir. Tıp uzmanları tarafından faydalı bir bakteriden geliştirilen botoks yöntemi o kadar ilerlemiştir ki, tıbbi bir tedavi olmaktan çıkıp kozmetik bir yöntem olarak kabul edilmeye başlanmıştır.

Dünya üzerinde cerrahi olan veya olmayan yöntemler arasında en çok kullanılan yöntem botoks yöntemidir.

Botoks cilt ve deri kırışıklıklarının giderilmesi yanında kas problemleri, şaşılık sorunları gibi durumlarda da kullanılmaktadır. Aşırı terleme sorunu yaşayan kişilerinde tercih ettiği botoks, gelişien ve ilerleyen teknoloji ile birlikte uzun yıllardan bu yana en çok tercih edilen yöntem olmuştur. Uygulanmaya başlandığından bu yana dünyada 2 milyonun üzerinde botoks yapılmıştır.

Botoks Fiyatları uygulanacak bölgeye, uygulanacak türe göre değişiklikler gösterebilmektedir. En sağlıklı bilgiyi bu konuda uzmanlaşmış bir cerrahi tıp merkezine danışarak alabilirsiniz.

18-65 yaş aralığındaki herkesin rahatlıkla ve kolaylıkla yaptırabileceği botoks için Avrupa Yakası Estetik Cerrah arayanlar için bir çok uzman ve cerahi tıp merkezi bulunmaktadır. Hakkında detaylı bilgi bulamadığınız kişilere botoks yaptırmamanız kendi sağlığınız açısından son derece önemlidir.

Botoks, alındaki çizgiler, iki kaş arasındaki çizgiler, boyun kırışıklıkları göz kenarı ve ağız kenarı kırışıklıklarında sıklıkla uygulanmaktadır. Botoks uygulandıktan sonra yatma veya dinlenme gibi bir süreç yoktur, kişi botoks yaptırdıktan hemen sonra normal günlük yaşantısına dönebilir.

Botoks tedavi uygulandıktan bir kaç gün içerisinde etki etmeye başlar ve kişinin biyolojik, fizyolojik yapısına göre 8-9 ay devam eder. Kişi 8-9 ay sonrasında isterse botoks işlemini yeniler isterse tekrar uygulatmaz. Tekrar uygulatmaması durumunda hiç bir problem olmaz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar