Ad Code

Responsive Advertisement

İmplant Diş Nedir?


İmplat diş bir başka deyişle diş ekme işleminin adıdır. Herhangi bir neden ile kaybedilen dişlerin yerine uygulanabilecek en iyi alternatif yöntemdir. Doğal bir görünüme sahip olan implant diş çiğnemeyi ve konuşmayı da kolaylaştırmaktadır.

İmplant Diş Fiyatları
İmplant Diş Fiyatları çeşidine ve özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Son yıllarda seri üretime geçildiği için standartlara erişim sağlamıştır. Örneğin vidalı implant diş en standart olarak kullanılan çeşittir. Vidalı implant dişin uygulanabilmesi için kişinin çene kemik yapısının güçlü olması gerekir. Zayıf kemik yapısına uygulanan implant diş uygulaması uzun ömürlü olmayacaktır. İmplant diş uygulaması için alt yada üst sınır uygulaması yoktur. Her yaştan insana kemik yapısı uygun olduğu sürece uygulanabilir.

İmplant yerleştirilirken anestezi uygulandığı için kişi hiç bir ağrı yada sızı duymaz. Hastanın isteğine göre genel yada lokal anestezi uygulanır. Uygulama sonrasında duyulabilecek ağrılar basit ağrı kesiciler tarafından önlenebilmektedir.  Kullanılan tüm malzemelerin ithal olarak temin edilmesi implant diş fiyatlarına önemli ölçüde etki etmektedir. Kişinin diş ihtiyacına göre fiyatlarda değişiklikler olur.

Konusunda uzmanlaşmış diş hekimleri ile Estetik Diş Kliniği olarak faaliyet gösteren merkezlere bu işlemi yaptırmak sağlığınız açısından çok önemlidir.

İmplant Diş Avantajları Nelerdir?
Daha iyi çiğneyebilme, daha iyi konuşabilme gibi avantajları vardır ancak bununla sınırlı değildir. Kişinin daha estetik ve şık bir görüme sahip olmasını sağlar. Aynı zamanda her şeyi yiyebileceği için iyi beslenmiş olacaktır.  Güzel bir görünüme sahip olan kişinin öz güveni yerinde olacağı için daha mutlu ve keyifi bir sosyal yaşantı kazanacaktır.
İmplant diş ile ilgili dikkat edilmesi gereken düzenli bir ağız bakımıdır.
İmplant Diş Ankara

Yorum Gönder

0 Yorumlar