Ad Code

Responsive Advertisement

3 Aşamada Hızlıca Kilo Vere Bilir Miyim?

3 Aşamada Hızlıca Kilo Vere Bilir Miyi.jpg
tatillerin, kısa kollu kıyafet dedim z düğünleri yani kısaca yazın gelmesi ile birlikte istediğiniz gibi görünebilmek kendinize real takdir etmiştir bunun için kilo probleminizi kafanızdan z vücudunuza atmanın zamanı gelmiş gibi görünüyor 30 yıl aslında çok basit nasıl mı size şimdi vereceğimiz 3 tane aşa aşa maile hızlıca kilo verebileceksiniz herkesin kafasında şuan şu soru var 3 Aşamada Hızlıca Kilo Vere Bilir Miyim? evet verebilirsiniz. evet yanlış duymadınız sadece 3 aşama ile hızlıca kilo verebilmek mümkün.

Kilo verme işinin artık şakası kalmadı. O göbekten kurtulmanın ve o pantolona girebilmenin veya arkadaşınızın Düğününde gözünüze kestirmiş olduğunuz elbiseye girmek için çaba harcamanın zamanı geliyor kısacası artık yaz. he kadın ‘ ben Buradayım ’ demek ister ışıl ışıl bir yazın yaklaştığı bildirecek sıcaklıklara erişti.

Şuan tek düşünebildiğimiz zayıflamak ise uygulayabileceğimiz en basit kural ve uygulama en mantıklısını ve  temel mantığı oturtabilmektir. zayıflamada birinci. kural aşağıda söyleyeceğiniz bütün aşamaları uygulamak olacaktır iştahınızı azaltarak asla aç kalmadan hızlı bir şekilde kilo verebilecek ve sağlığında hiçbir ödün vermeyeceksin hatta ve hatta daha sağlıklı olacak.


1.Şeker ve Nişastayı Rafa Kaldırın.
3 Aşamada Hızlıca Kilo Vere Bilir Miyim.JPEG
Hızlı bir şekilde kilo vermenin  en önemli şartlarından bir tanesi ise şekeri ve nişastadan bir an önce ulaş uzaklaşmak olacaktır. Şeker ve nişasta insülin salgısını taşırken herkesin de bildiği gibi ya depolamanızı sağlayan bir hormondur. Karbonhidrat ve şeker den uzak durularak diyetin ilk ayında 10 kiloya kadar belki daha fazla bile kilo verebilme derecenizi arttırabileceğini unutmayın.

2.Yağ, sebze, protein
3 Aşamada Hızlıca Kilo Vere Bilir Miyim1.jpg
Öğünleriniz her şey içermeli ve renkli olmalıdır. Buna dikkat etmek gerçekten çok önemlidir. Yağ kaynağı protein deposu olacak bir besin düşük bir karbonhidrat olup sağlığınıza’da iyi gelebilecek sebzeler bir arada tüketilmelidir. Ve böylece tüketiminiz dengeli bir hale gelecektir. Proteini balık, et ve yumurtada alabilirsiniz. Karbonhidrat değeri düşük olan sebzeler brokoli, mantar, karnabahar ve ıspanak gibi sebzeleri tercih edin.

3.Haftada En az 4 gün Spor ( Mutlaka Yapınız! )
spor ya.png

Yukarıdaki vermiş olduğumuz bilgileri uygularsanız zaten kilo vermeye başladığınız göreceksiniz size kendinizi daha çok iyi hissetmeye başlayacaksınız ancak! Bunu egzersiz ile desteklemek bize çok büyük faydalar sağlar. Birincisi çok daha fazla iyi sonuçlar alacaksınız  daha dinç ve daha  hareketli bir vücuda erişme imkanı bulacak spor yaparak sağlığınızı koruyabilir hemde kilo vermenizi daha da hızlandırabilirsiniz. 3 Aşamada Hızlıca Kilo Vere Bilir Miyim? ve böylece sorumluluğunda yanıtını bulmuş oldu kilo vermek mümkün hızlı veya yavaş kilo vermek tamamen size bağlı.

Yorum Gönder

3 Yorumlar

  1. hızlı kilo vermek için yazınız oldukça faydalı, paylaşım için çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Yorumunuz İçin Biz Teşekkür Ederiz :)

    YanıtlaSil
  3. Merhabalar, bu güzel yazı için teşekkür ederim. Olması gerektiğinden yalın ve sade olmuş bu tür yazıları internette gördükçe gözlerimiz yorulmadan okuyabiliyoruz.

    https://ekzi.net/diyet

    YanıtlaSil

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)