Ad Code

Responsive Advertisement

Apple' in Son Üretimi Olan Sürücüsüz Otomobil



Amerika'nın teknoloji markası olan Apple Şimdi ise sürücüsüz araç teknolojisi ile karşımıza çıkıyor. California eyaletinde yapılmasına izin verilen araç California’da yapılan motorlu araç (DMW)) yapılan açıklamada Apple teknolojide olan sürücüsüz araç yaptığı geliştirmeler için başvuru kabul edildiği belirtildi.
           
Apple' in Son Üretimi Olan Sürücüsüz Otomobil California eyaletinde yollarda yerini almaya başladı. Mühendisler sürücüsüz araçların test edilmesi için gereken izinleri almış olduğunu belirtti.
           
Apple akıllı telefon ve maç bilgisayar satışlarında yaşamış olduğu kaybın sürücüsüz otomobil teknolojisi ile tekrar üst sıralara çıkacak gibi görünüyor.
‘’Project Titan’’ adını vermiş olduğu sürücüsüz araç teknolojisi sayesinde sektöründe artan rekabet ve Apple' in bu alanda zorlana bileceğine dikkat çekiyor. Sürücüsüz araç teknolojisi California’da otomotiv devlerinden olan Volkswagen, BMW, General Motors, Mercedes, Nissan ve Honda markalarının izinleri’ de bulunmakta.
Teknoloji devlerinden biri olan Google elektrikli otomobil üreticisi ve enerji depolama şirketi TESLA gibi özel araç sahiplerinin mobil uygulamalar aracılığıyla taksicilik yapmasına imkân sağlayan UBER, California eyaletinde sürücüsüz araç testleri yapmakta.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. kesinlikle çıkması gereken birşey bu muhteşemdende öte birşey.

    YanıtlaSil

Argo içerilikli yorum attığınız taktirde hakkınızda dava açılır, site adresinizi yoruma attığınız taktirde ise bloğunuz google sıralamasından düşer.

Emoji
(y)
:)
:(
hihi
:-)
:D
=D
:-d
;(
;-(
@-)
:P
:o
:>)
(o)
:p
(p)
:-s
(m)
8-)
:-t
:-b
b-(
:-#
=p~
x-)
(k)